I need a house, I need a room, I need a bed to sleep in

Svar ja, vi letar efter ett hus.Ett litet slag för kärleken!

I min brevlåda låg igår ett kuvert adresserat till mig. I kuvertet låg ett halsband som underbara Marie (a.k.a Marit och lillgumman) hade gjort till mig på sin silverkurs. Snacka om att förgylla min kväll, ja jag kan nog till och med dra till med min vecka!
Tack Marie!

Sött

Kottenpojke 6 år: Vad skulle du säga om jag ritade en späckhuggare till dig och så blev den inte som den skulle? Skulle du tycka att den var ful och skratta då?

 

Kottenflicka 4 år: Nej. Då skulle jag säga tack och nöja mig med den.


Jag insåg idag att det ju faktiskt finns speciella godisdagar. Skämmes ta'me faan om du köper godis en måndag!

"Jag åt lite godis igår. Men det är idag som är min allvarliga dag, för jag äter ju fredagsgodis faktiskt."
-Kottenpojke 6 år

Pirr i magen? Nehe du!

Sms klockan 22.17

Elin-pelin:
Tack så mycket för igår ;) De var länge sen jag fick sånt här pirr i magen

 

Jag: Hehe nej du lilla pullan, nu har du nog skickat fel ;)

 

Elin-pelin: Hahaha, förlåt! De ironiska med de här är verkligen helt stört. Jag tänkte skicka till ditt ex :S Hoppas de är ok?

 

Jag: Haha kul ;) kram

 

Elin-pelin: Hoppas du inte tar illa upp

Jag: Jag är inte så mycket för kedjebrev plus att du aldrig har träffat mitt ex ;) :p

 

Elin-pelin: Vi spelar sms-roulett och jag blev mycket glad att det var Du som fick det smset!

 

Jag: Haha jag förstår det snygging! Du kan hälsa de du spelar med att jag blev oerhört orolig hehe ;) Ha en skön kväll. Ps. När vi ses så ska JAG personligen ge dig lite pirr i magen!

 

Elin-pelin: Längtar efter pirr från dig!

 

Som jag nämde tidigare så HATAR jag verkligen kedjebrev i alla dess former, speciellt sånna av de slaget som älskade Elin skickade. Enda anledningen till att jag inte började hyperventilera och må illa var för att det 1. var Elin som skickade det och hon har aldrig träffat mitt ex. 2. mitt ex bor 60 mil från Åre.
Därför var det lätt att se igenom bluffen. Puh!

 

 


Tips från coachen

Ät aldrig knäckebröd i sängen om du inte har en tallrik under. Det slutar aldrig väl. Tro mig.

Men fan så gott det blev!

Jag och Dansbandssångerskan skulle laga kycklingwook här om veckan och tja..vad säger man? Ögonmått är väl kanske inte våran starka sida!

 Bagatell eller skitviktigt?

Jaaa...hur inleder man ett sånt här inlägg? Jag går helt enkelt rakt på sak. Jag hatar när jag har ägnat tid och energi på att rengöra min toalett, putsat och borstat, och så får jag inte vara den första att inviga den, någon hinner före! Jag vill liksom gärna "bajsa in" min nystädade toalett. Jag gillar tanken på att veta att jag sitter på en nyputsad ring som endast besudlats av min rumpa. Kissa gärna, det är fine för mig, men låt mig för guds skull skita före dig! Hela den här underbara känslan av att sätta sig på min rena toaring försvinner när jag vet att någon annan har släppt väder där. Jag vet. Jag vet. Man är som man är när man inte blev som man skulle. Och jag blev som jag är.Nörd, yes I am!

Jag fick ett infall igår kväll. Träningsskorna på, check. Slimmade löparbyxor på, check. Nu jävlar skulle jag promenera i vårvädret. Jag insåg igår att jag nog allt är lite nördig. När jag lyssnar på musik så måste jag föreställa mig att det antingen är jag som sjunger låten, att det är mig de sjunger om eller att jag står på en scen och dansar till låten och alla kollar på mig. Egocentrisk? Tell me about it! Jag ska ge er några  (h)ärliga exempel:


"I lågornas sken" -Nordman
(Jag föreställer mig själv dansande bland eldar i glittriga underkläder och jag är fantastiskt vig och hoppar upp i luften och landar i spagat)

 

"Shake that" -Eminem (Under denna låt kommer jag på mig själv med att försöka få till ett bra rumpskak samtidigt som jag går i takt till musiken. Jag spanar även in rumpan i bilrutor jag passerar. Looking goooood!)

 

"Holding out for a Hero" -Jennifer Saun (Tänk dig mitt huvud på Jessica Albas kropp iförd Wonder womans outfit och du har sett mitt låtscernario. I min fantasi står jag på en scen och sjunger denna låt utav bara helvete och verkligen klämmer i i refrängen. I verkligheten går jag i rask takt och mimar lite förstulet när ingen ser mig.)

"Love is Wicked" -Brick and Lace (Jag kan inte bestämma mig om jag ska mima till den vackra kvinnorösten eller hon som sjunger refrängen med lite attityd. Det slutar med att jag låtsas att jag är båda två.)

 

Ja ni förstår. Såhär gör jag med majoriteten av alla låtar jag lyssnar på. Jag kan inte göra som vanliga människor gör och bara lyssna på en låt och njuta, jag måste hitta på sjuka grejer och fantisera. Men sån är jag.Tack!

Jag har en trogen kommentator på min blogg. Har man inte så många som kommenterar inläggen så får man peppa de man har! Så här kommer det; Tack Johanna för att du orkar lägga ner tid på att kommentera mina inlägg, det uppskattas!

Förresten så har jag ett litet problem. När någon har skrivit ett inlägg på bloggen, ska man svara på det på sin egen inläggssida eller på personen i frågas blogg?


Sorry Jompen men mina kunskaper som involverar datorer och
ritning är inte de bästa...Men det är väl tanken som räknas? ; )


RSS 2.0