Allmänbildat

Jag fick en liten chock vid mitt senaste toalettbesök. Jag tänkte Shit nu är det kört! I stundens förvirring drog jag mig till minnes gårdagens kommentar angående maten vid lunchen på dagiset. 

"När man äter rödbetor så får man rött bajs"-Dagisbarn 6 år

 

Tur att barnen är allmänbildade.


Fel trodde jag. Igen.

Jag: Drömde jag inatt eller tog du tag om min arm och gjorde så att jag höll om dig?


Robin:
Jag vet inte.

 

Jag: Jo men det tror jag att du gjorde.

 

Robin: Det kanske var när du låg så långt ut så att jag höll på att ramla ur sängen, då tror jag att jag tog tag i dig för stöd och då la du din arm över mig.

 

Jag: Jaha...jag som trodde att du ville mysa...

 

Robin: Det var mysigt.Hmmm... Jag undrar om jag har sett för många kärleksfilmer senaste tiden och ser kärleksgester överallt?

 


"Smärta är bara en annan form utav njutning"

Jag tycker att massage ska göra lite ont för att det ska vara skönt. Jag vill att den som masserar mig ska ta i för kung och fosterland, nästan trycka sönder musklerna. Allra helst ska det nästan vara på gränsen till att jag gråter. Jag vet, jag vet, psycho...
Men, igår när jag jobbade så hade jag sjukt ont i huvudet och nacken så en arbetskollega erbjöd sig att massera mig. Nice tänkte jag! När hon väl började så var det så löst och intetsägande och min första tanke blev Åh nej, inte en sån! Det värsta jag vet är när någon masserar mig och de liksom bara "rör" huden. Det ska ju banne mig göra ont! Men efter en liten stund så kände jag hur skönt det var. Hon smekte huden snarare än masserade den och jag njöt. Utan att få det att låta för sexuellt och perverst så kändes det så intimt och behagligt. Med risk för att låta flummig så kan jag beskriva det som att jag kände beröringen i hela kroppen. Ja, så var det med det. Men, hon är den ända som får massera mig så. Skulle du få för dig att massera mig så ska du massera så att du får så ont i händerna att du inte kan röra fingrarna efteråt.

Men oj då!

Jag hittade precis min och Amandas födelsedagspresent till farfar. Han fyllde år den 22:a...Mars. Är det försent att ge den nu?

Åh så vackert...

Amanda till mig: Du har så fin färg på dina ögon! Diarré-färgade liksom!

Tycker ni att jag borde skriva diarréfärgade i passet? Mycket har jag hört men aldrig att mina ögon skulle ha samma färg som bajs. Otroligt sexigt.Dansuppvisning skidstadion 2007(?)

Dask på baken

Igår fick jag lära mig något nytt. Jag stod vid handfatet och borstade tänderna när Robin kom in och daskade mig på rumpan. Han daskade upprepade gånger innan han sa:
-Det betyder att du ska flytta på dig.
-Jaha jag som trodde att det var en kärleksgest!
-Nej då gär jag så här,
säger han och klämmer tag om skinkan.

Good to know...

Okej...

Jag: Är det bara bra med dig idag?

Dagisbarn: Ja det är bra med mig. Men en gång hade jag löss. En annan gång var jag hos farmor och farfar.


Okej va bra, då vet jag...

Visst vet ni...

... att det nu går att boka biljetter till midnattsvisningen av Eclipse (tredje twilight-filmen) på biostaden i Östersund?! Den 29 juni klockan 23.59 visar de den och priset är 100 kronor. Jag har bokat. Har du?

Gå in här och läs mer/boka:
http://www.svenskabio.se/index.php?id=909&tx_jupteaser_pi1[backId]=9Tagen från biostadenosd.se


Vilken pärla jag lyckats hitta!

Jag: Åååh det går inge bra! Det blir bara kletigt och utanför. Det går inte!

 

Robin: Jag kan testa. Jag är bra på att vara noggrann.Hur många killar känner du, som inte är gay, och frivilligt målar på nagellack på dina naglar och till råga på allt är bättre på det än du själv? Just det brudar och han är min! Moahahahaha!

 


All that drama!

Hej! Fröken jag-tycker-om-att-tjuvlyssna-på-mina-grannar här!
Ni vet man hör att grannarna pratar högt och ljudligt ute i trappen/hallen men kan ändå inte riktigt urskilja vad som sägs. Jag sänker volymen på tvn. Jag trycker på mute. Jag smyger på tå upp från soffan och fram till kylskåpet. Nu hör jag nästan vad de pratar om, men inte fullt tillfredställande. Jag smyger närmre. Jag står tyst och blixtstilla vid ytterdörren. Och till sist av allt, jag böjer mig långsamt ner för att kunna kolla genom nyckelhålet. (viktigt att tänka på när man kollar genom ett nyckelhål är att hålla kvar ögat där länge och inte hålla på och kolla, kolla inte, kolla osv. för då kan grannarna utanför se att ljuset ändras i nyckelhålet och då dra slutsatsen att någon står och tjuvlyssnar. Ett litet tips från coachen bara.) Hur som helst så stod jag där och lyssnade ganska länge och de pratade väl egentligen inte om något speciellt. Men, min ena granne verkar inte kunnna bestämma sig eller angående sitt kärleksliv... för låt säga 6 månader sedan var han tillsammans med en tjej som Robin känner, men vips så helt plötsligt så ser jag honom på stan. Med barnvagn. Och med en annan tjej. Hmmm....Det osar triangeldrama á la Melrose Place. Men idag såg jag honom med ännu en annan tjej (hon var en av de som stod i trappan och pratar). Vad är det här?! Vart tog barnet vägen? Jag fattar ingenting och det driver mig galen av nyfikenhet!!!


RSS 2.0