Privatliv? Nej tack!

Jag: Varför spolar du vatten i handfatet när du skiter? (Jag vet att han inte gjorde det för att dölja några ljud för det tåget har för länge sedan passerat. Kanske för att han skulle kunna dricka iskallt vatten när han skitit klart?)

Robin: Jaaa... för att jag torkar mig med blött papper om du måste veta! Är det något mer du vill veta? Det var ganska mörkt fast inte lika mörkt som när man äter blodpudding!

Båda brister ut i skratt och konstaterar att det är nog tur att vi har varandra så konstiga som vi är båda två.

Jag: Blir bajset mörkare när man ätit blodpudding?!

Robin: Ja det är ju koagulerat blod och sånt i blodpudding och då blir det det.

Jag: Hmm! Det har jag aldrig tänkt på! Fast jag har väl kanske aldrig kollat..det måste jag göra nästa gång jag käkar det!


Robin: Haha ja gör det! Fast dagen efter förstås.Sexigt?

"Du ser ut som en tjej, vill du följa med mig?"


Kanske den sämsta raggningsrepliken som någon någonsin sagt till mig. Eller så kanske jag borde ta det som komplimang att jag liknar en tjej åtminstone...

Han säger, jag hör

Robin säger: "Jag ser ingen skillnad om du sminkar dig eller inte."
Jag hör: Det är ingen idé att du sminkar dig, det hjälper ändå inte.
Han menar: Jag tycker alltid att du är fin.


Robin säger: "Jag ringer dig nu istället annars kommer jag på det när jag går och lägger mig och då är jag så trött."

Jag hör: Det är så jobbigt att prata i telefon med dig varje kväll men om jag ringer lite tidigare så är det inte lika jobbigt.

Han menar: Jag vill prata med dig och det är mycket roligare för oss båda om jag inte somnar i telefonen när vi pratar.


Robin säger: "
Du är den av alla mina tjejer som missförstår mig minst."
Jag hör: Jag har har haft så många tjejer och du förstår mig hyffsat.

Han menar: Jag älskar dig för att du är så förstående!Är det bara jag eller är vi kvinnor kanske lite för ivriga att analysera till det sämre?Tjuvlyssnat på gymmet

Jag kom svettig och trött in i omklädningsrummet för att byta om och gå hem. Det var ett fullproppat omklädningsrum med många som pratade, men ändå var det en enda röst som bröt sig igenom alla och jag kunde se att jag inte var den enda som sneglade på denna brunhåriga gymnasietjej. Hon pratade så högt att jag nästan skämdes för hennes egen skull då hon själv ej verkade göra det.
"Men mamma! Jag äter jättemycket mat, jag lovar. Igår åt jag en panini med mina vänner!"

Och så fortsatte samtalet. "Jag äter visst mycket" "Jag tränar inte alls för mycket" "Men mamma!" Bla, bla, bla....

Tjatande mamma och irriterad tonårstjej måste ju vara en fight som funnits sen tidernas begynnelse och som förmodligen någon aldrig kommer att få Nobels fredspris för.


Snusförnuftigt

En 4-årig Kottenflicka tänker till och rycker på axlarna : Livet äl olättvist, så äl det bala.


Cancer eller sex?

Till alla er solare där ute inför beach 2010, gör som mig och lyssna på kära Lena PH:s goda råd:
"Det är ingen idé att ni solar tjejer, det är ändå dom vita delarna som killarna vill åt!"

Trots att jag är mycket duktig på att använda hög solskyddsfaktor så

blir mina resultat inte alltid så lyckade...


...Svar; NEJ, rött är INTE det nya bruna!Omvänt?

Jag vet inte om det bara är jag eller om tiderna har ändrats. Men, om någon berättar för mig att personen i fråga väntar barn så blir första reaktionen "Va roligt!!". Om någon berättar att en viss person ska gifta sig så blir min första reaktion "VA? Oj!" Detta gäller när det handlar om människor i min egen ålder, relativt unga. På något vis så har det blivit större och mer "vuxet" att gifta sig än att skaffa barn. Kanske för att det är så många unga som skaffar barn och desto färre som väljer att gifta sig. Hur många femtonåringar och uppåt vet du som har fått barn unga? Och hur många under 25 känner du som är gifta? Jag kan utan svårigheter berätta om många jag känner som har barn och är i min ålder men om jag ska nämna någon som är gift så känns fingrarna överflödiga. Man har liksom vant sig vid att många väljer att bilda familj vid yngre ålder, då är det ju faktiskt större att få barn anser jag. Är du gift kan du skilja dig, du kan inte skilja dig från dina barn. Men ändå blir min första reaktion "Shit, ska dom gifta sig? Dom är ju inte gamla!" Konstigt jag vet. Förut var det gifta-sig-sen-skaffa-barn som gällde, nu är det skaffa-barn-sen-kanske gifta-sig som råder i vårat avlånga land.

 


Så sant som det är sagt

Kottenbarn: Det är bra att ha tråkigt för då tycker jag att det blir kuligt sen!


En ganska smart tanke från en femåring tycker i alla fall jag!


Malta 2008


Dumma saker att säga när man har sex:

 • Är det du som luktar eller är den här madrassen stoppad med rutten potatis?
 • Nu kommer en grej jag lärde mig på djurparken.
 • Försök att andas genom näsan.
 • Vid närmare eftertanke så kan vi väl släcka ljuset?
 • Har du penicillin?
 • Det är så härligt att vara tillsammans med någon i sängen som jag inte behöver blåsa upp.
 • Det är inget farligt, bara lite utslag.
 • Tar du visakort?
 • Lite skavsår har ingen dött av.
 • Oj, är det där din kuk eller är det blindtarmen som sticker ut?
 • Du ser yngre ut än du känns.
 • Men alla ser roliga ut nakna!
 • I Ryssland fick man mycket mer för pengarna.
Källa: Den förbjudna dassboken, 2008

Bild: metrobloggen.se


Är vi kvinnor de nya resväskorna på hjul?

 Vi träffar den rätta killen och faller handlöst i hans våld. Kär och galen gör vi allt för att finnas vid hans sida, i vått och torrt, land och rike runt. Vi följer den oskrivna regeln att mannen är den solida familjeförsörjaren och vid hans sida ska vi försvara hans heder. Innan du vet ordet av har du lämnat din stad, dina vänner och din familj för att bosätta dig nära din kära. Självklart gör vi det, han har ju trots allt sitt jobb som han verkligen trivs med och han skulle aldrig kunna tänka sig att lämna sina vänner. Givetvis. Vi flyttar. Vi lämnar. Skulle han ha gjort samma sak för dig? Kanske. Men ge honom en bra anledning efter att du redan övertygande lovat att ”20 mil är inte alls särskilt långt hem till din familj och i värsta fall så går ju tågen så ofta nu för tiden”. Vi är små, smidiga och upptäcker gärna nya ställen med våra älskade. Sätt hjul under våra fötter och vi följer er överallt.


*Jag kan passa på att tillägga att detta ej gäller min nuvarande relation*

 


Bilden är tagen från google; ellamnia.blogspot.com


Som sagt, inte riktigt som alla andra barn

Jag och Amanda är på väg upp genom trapphuset i deras förra lägenhet på Frösön.
Amanda: Känner du vad det luktar?

Jag: Det luktar nybakade bullar tycker jag.

Amanda: Nej, jag tycker att det luktar kön!En liten tanke

Om man inte kan sluta vända kappan efter vinden så kanske det är lika bra att ta av den och bara hålla tyst?Min mörka hemlighet...

...är inte så mörk utan kanske bara pinsam. Okej jag erkänner, den är lite patetisk. Ibland har jag lite för höga tankar om mig själv och är ganska bra på att drömma mig iväg till olika scenarion.
När jag befinner mig inne i en klädbutik och ska lägga tillbaka ett plagg, oftast en tröja, så slår tanken mig, snabbt och hårt. När jag viker tröjan så brukar jag tänka "Hmmm...undrar om det där butiksbiträdet ser mig nu? Om jag vikar tröjan riktigt snygg, snabbt och elegant så kanske hon kommer fram till mig och säger Wow! Vad duktig du är på att vika tröjor, vet du vi skulle behöva någon som du i våran butik. Är du intresserad av att börja jobba hos oss?"  Jag kan tillägga att jag inte känner någon särskild dragning till att jobba i en klädbutik, däremot så älskar jag tanken på att få imponera och få känna mig viktig. Och nej, jag viker inte tröjor snyggare än någon annan. Och ja, jag har redan erkännt; jag är lite av en pinsam människa.
Shame on you!

Okej, jag vet att detta inte alltid går att styra över, jag sjorde samma sak när jag var liten. Men om man dessutom gör det och gör det med munnen ÖPPEN så finns det ingen nåd. För mig är du död då. Jag pratar givetvis om alla ni slafsare där ute. Alla ni som låter era bordsgrannar se vilken måltid som tumlar omkring i erat gap. Det finns ingen ursäkt! När jag sitter bredvid någon som slafsar (smackar, ja you name it) och jag liksom hör varje tugga och inandning och sedan tvingas se skiten, då mina kära vänner känns det som att all hud på min kropp ska krusa sig och rulla av mig. Förlåt, men det är sant. Då vill jag bara sätta min mun mot personen i frågas öra och skrika högt, för kung och fosterland; "HÅLL KÄFTEN ELLER SLUTA ÄT FÖR HELVETE, DU ÄCKLAR MIG!!!!"
Idag på lunchen satt jag bredvid en kollega och han åt soppa. Han slafsade och andades samtidigt tungt och ljudligt genom näsan. Jag funderade länge och väl om pennan jag höll i handen skulle gå att trycka in hela vägen genom örat enda in till hjärnan på honom. Förlåt, men han hade fått skylla sig själv. Lite i alla fall.
Okej om man slafsar men har vett att hålla munnen stängd och andningen på en anständig nivå (detta har jag överseende med er som är förkylda), men tuggar du med öppen mun du har jag bara ett ord att säga dig. Spring.

"Vilken liten solstråle du är" skulle nog Lisa, a.k.a Dockan, ha kallat mig när hon hade läst det här. 

 

 


Sexordlista:

 • Afrodisiak(um) -potenshöjande medel
 • Anilingus -oral stimulans av stjärtöppningen
 • Autoerotik -onani
 • BDSM -samlingsnamn för BD (bondage och disiplin), SM (sadism och masochism) och DS (dominans och submission, det vill säga underkastelse)
 • Bondage -sexinslag där den ena partnern binds fast
 • Bukakke -sexform där ett stort antal män ejakulerar över en kvinna
 • Champagnesex -urinsex
 • Coitus -samlag
 • Coitus interruptus -avbrutet samlag
 • Cunnilingus -oral stimulans av det kvinnliga könsorganet
 • Ejakulation -sädestömning
 • Fellatio -oral stimulans av det manliga könsorganet
 • Fisting -att föra in en hel hand i vaginan eller analöppningen
 • Golden shower -benämning på urinet i urinsex
 • Libido -sexdrift
 • Nymfoman -sexuellt omättlig kvinna
 • Pegging -när kvinnan sätter på mannen med strap-on
 • Pollution -sädestömning
 • Rektum -ändtarm
 • Retrograd ejakulation -när sädesvätskan går bakåt mot blåsan istället för ut ur urinrörets mynning
 • Rimming -oral stimulans av stjärtöppningen
 • Scat -bajs
 • Vaginism -slidkramp
 • Sodomi -beteckning både på sex mellan personer av samma kön och sex mellan människor och djur.*

Där har ni orden för vad det är ni håller på med i sängkammaren!

*Jag tycker dock att det är väldigt konstigt och fel att man lägger in sex mellan likakönade och sex mellan människa och djur under samma ord, jag ser ingen likhet!
Källa: Den förbjudna dassboken

Bild: Bud Grace


Matmonstret

Jag är sjuk. Det är okej att svulla. Okej, egentligen så behöver jag bara en jävligt bra ursäkt och jag är rationaliseringens mästarinna. När man är sjuk så behöver kroppen mat, gärna fet mat så att den står sig...att jag sedan inte är dödssjuk utan förkyld försöker jag inte låtsas om...hmm...
Alla som känner mig vet att jag älskar mat och om det gick så skulle jag äta 24 timmar om dygnet hela veckan, varje vecka året om. På gymnasiet var det en tjej som för en gång skull åt mer än mig vid en lunch och utbrast "skit, jag åt mer än Karro, det måste vara något fel!" Haha, dra ett skämt om mig och mat jag inte redan hört. Men jag håller mig till mottot, äta bör man annars dör man. Punkt slut.
Nu är jag alltså sjuk och har inte dåligt samvete över att jag stod tio minuter vid godishyllan på Ica maxi eller för att jag köpte en hel meny vid drive in-en. En mardröm för mig vore att tex bli påkörd av en buss och min sista tanke är "Fan va jag är hungrig". Så till er alla, försök att dö mätta!Någon som ser dubbelmoralen?Hur ska jag få in en så stor bit av hamburgaren som möjligt i en tugga?Den viktigaste delen av lägenheten när man är sjuk: en fullt utrustad säng, en underbar
bok ("Så länge vi båda andas". Twilight hallå?!), nässpray, näsdukar, spikmattan, värmekudden,
nya H&M katalogen. Och så givetvis; marabouchoklad i kylen.


Jag kanske borde döpa om bloggen till "Bloggen om Amanda"

När vi sitter och fikar i godan ro så utbrister Amanda: Jag skulle vilja se en riktigt bra negerfilm! Alltså en slavfilm. Där dom skär bomull.

 


Saker som bara händer i porrfilmer:

 • Kvinnor bär högklackade skor i sängen.
 • Kvinnor njuter av att ha sex med fula, medelålders män.
 • Asiatiska män existerar inte.
 • Sjuksköterskor suger av sina patienter.
 • Rövhål är rena.
 • Kvinnor ser alltid glatt överraskade ut när de öppnar en mans byxor och hittar en kuk där.
 • När din flickvän ertappar sin bästa väninna med att suga av dig är hon bara arg en liten stund och sen har hon sex med er båda två.
 • Män stönar alltid "OH YEAH!" när det går för dem.
 • Om du ertappar en kille och hans flickvän med att ha sex utomhus så bankar inte killen skiten ur dig om du trycker in din kuk i munnen på tjejen.
 • När en man tillfredställer en kvinna oralt är 10 sekunder mer än tillräckligt.
 • Kvinnor ler uppskattande när män sprutar sperma i ansiktet på dem.
 • Folk på 70-talet kunde inte knulla utan ett vilt guitarrsolo i bakgrunden.
 • Kvinnor har aldrig huvudvärk eller mens.


Sug på den ni!


Källa: Den förbjudna dassboken 2008
Bild: Bud Grace


RSS 2.0