Hjälp!

Fan! Jag vet inte hur jag ska göra för att ladda upp bilder till mina inlägg via iphonen. Det går liksom bara inte! Förslag någon?

Ett naket problem

Imorgon ska vi ha pyjamasparty på dagiset. Jag blev skitglad när jag fick reda på det. Sen insåg jag ju att jag sover ju naken! Hmm det skulle nog inte vara så populärt att komma dit imorgon lika naken som den dag jag föddes.

Idag skäms jag över att bo i Östersund

Tydligen så har människor kastat bananer, flaskor och glåpord på flyktingförläggningen på Frösön och personerna som bor där. Så jävla pinsamt! Jag skäms över alla de som var där och var så sjukt jävla omogna. Skulle någon vän, släkting eller pojkvän till mig varit med (vilket jag givetvis vet att så är ej fallet) så skulle jag avsluta kontakten på två röda. Jag vill kräkas på alla medverkande. Sådan är jag.

Hoppsan!

Då har man gått och köpt sig en lägenhet. Kontraktet är påskrivet så den 15 november har vi tillträde till den. Lovely!

Blåsväder

Jag och Robin ligger och myser i sängen framför tv:n. Robin släpper en brakskit och jag som inte vill vara sämre tar i för kung och fosterland och gör samma sak. Jag: Den du! Robin: Och så gör du det UNDER täcket! Jag: Ja men det gjorde ju du! Robin: Nej min röv ligger utanför. Jag: Jaha... Robin: Till och med Tessan (katten) går haha! Hur ska jag kunna veta att han är hövlig nog att vända bort sin röv?

Tack Sverige!

Igår var jag, Robin, pappa och Assa och käkade på olearys. Riktigt gott och väldigt trevligt! Efteråt så var vi på bio och såg "Himlen är oskyldigt blå". Helt okej. En sak som är bra med svenska filmer är att det inte är så pjoskigt. Man får se snoppar, bröst och sex precis som det är. Ser man en amerikansk film så du vara glad om du lyckas få en skymt av en bröstvårta. Med det här inlägget vill jag alltså säga; tack Sverige och svensk filmindustri för sexet och den glada mjukporren!

Four!

Tro det eller ej men bajs kan faktiskt flyga! Trust me I know... Jag stod och bytte på en liten pojke som precis hade bajsat på sig. Han låg uppe på skötbordet i godan ro och jag stod och försökte lirka undan den skitiga blöjan med tron att jag skulle kunna undvika så mycket klet som möjligt. Fel hade jag. När jag drar undan blöjan så tar jag i lite för hårt och i slowmotion ser jag hur blöjan flyger i väg genom rummet och liksom i luften lyckas veckla ut sig. Ut far den kompakta högen med bajs och landar med ett härligt "klatsch" rakt på golvet. Och där stod jag. Och där låg pojken med ett förvånat uttryck. Och där låg bajset. Det såg ut som en liten koblajja på plastgolv. För att ytterligare förvärra det hela så lyckades bajset mutera sig till två högar när det slog i golvet. Varför göra det lätt för sig när det kan vara svårt?

Härligt

Imorgon har jag en liten skön sovmorgon. Klockan 09.00 står jag redo att snyta geggiga snornäsor, torka rumpor och säga "Neeej, man biter INTE sina kompisar". Love it!

Vilka biffar!

Jag och Lina (Dansbandssångerskan) var på Golds idag och tränade. Bara titta så...hmmm...fysiska(?)...vi ser ut!





I väntans tider...

Jo faktiskt. Men inte på barn utan på att min och Robins bankkvinna ska ringa med besked till oss. Jag tycker verkligen inte om att vänta, det kan kanske ha att göra med att jag är ett sånt kontrollfreak.

Vad nu?




Nu vet ni

Alla brukar klaga på att jag har en så tung handväska och de kan inte förstå vad jag har i den. Nu tänkte jag klargöra vad jag bär med mig dagligen i den:

*Kalender
*Handsprit
*Omeprazol
*Alvedon
*Pronaxen
*Tamponger
*Bomullsrondeller
*Tops
*Ett svart skohorn
*En mössa
*Solglasögon
*En ögonbindel
*Aloe vera kräm
*Tuggummi
*Deodorant
*Kamera
*Mobilladdare
*Hårklämma
*En klädroller
*Dextrosol
*Zoo-klubba
*Blodsockermätare
*Nässpray
*Superlim
*Sötningsmedel
*Två stycken läppglans
*En liten ask med säkerhetsnålar
*Öronproppar
*Massor av olika pennor
*Myggmedelsservetter
*En pumpväska
*En termometer
*Oj, hittade ett till läppglans!

Detta är mitt vanliga utbud i väskan. Så så är det. Nu vet ni.

Flytt?

Idag har jag och Robin varit och kollat på en lägenhet som vi eventuellt ska köpa. Jag kan inte påstå att den ligger på något ställe där jag egentligen vill bo (Brunflo), meeen...omständigheterna gör den lite mer attraktiv. Den kostar endast hundra tusen, det är bra planlösning, billig månadsavgift, Robin har nära till sitt garage, det går ganska mycket bussar, och om man bara ska bo där i några år så funkar det faktiskt. Vi vill ju egentligen bo i hus men vi skjuter på det lite och börjar så här. Vi har dock inte bestämt oss hundra om lägenheten än så vi får se hur det blir.



Utsikt från vardagsrumsfönstren

Men just typiskt!

Här har jag gått omkring och längtat till november. Varför? Jo därför att då kommer Harry Potter och dödsrelikerna på bio. Den skulle ha kommit i 3D, men nej då, nu har man insett att man inte hinner göra så den kan visas i 3D. KUL! Nej inte direkt. De kanske skulle ha tänkt på tiden INNAN man gör reklam för 3D. Jävla skit...jävla 2D...

Ps. Bortsett från att jag är Twilight-nörd så är jag även Harry Potter-nörd. Jag har typ läst böckerna femtioelvatusen gånger. Det är sant. Fråga Robin.

Medium

Nu tänkte jag berätta för er vad mina medium förmedlade till mig igår. Till att börja med så måste jag göra Sofie www.jibbmania.blogg.se besviken; jag var inte besatt av varken Abraham Lincon eller Eva Braun. Kanske en annan gång? Jag tänkte stylta upp vad de sa var och en och sedan berätta om mina slutsatser angående vad de såg. Jag kan tillägga att ingen av dem såg en person framför sig i rummet utan snarare såg symboler, fick fram ord och fick känslor etc.

Medium #1: Hon sa att det var en gammal kvinna som jag aldrig tidigare hade träffat. Silvergrått hår. En ingift släkting på min pappas sida. Hon hade reumatism och hade svårt att använda sina armar. En lättsam kvinna. Hon ville visa att hon finns vid min sida som stöd och vill hjälpa mig att "riva staket". Hon sa även att hennes namn började på S och att det inte var ett så långt namn. Hon kallade mig även för "lillgumman".  
Efter detta så frågade mediumet mig om jag visste vem denna kvinna skulle kunna vara. Och det stod helt still i huvudet. jag kunde inte komma på någon som hade varken reumatism eller började på S. Som sagt det var ju någon jag ens aldrig hade träffat. Men, hör och häpna, idag berättade jag det här för mamma för att kolla om hon visste vem det kunde vara. "Ja men Sofi, din farmors styvmamma hon satt i rullstol och hade ms och på slutet så kunde hon inte använda sina händer eller armar så de fick hjälpa henne när hon skulle dricka. Och hon älskade barn och var en väldigt snäll kvinna. Hon var ju en ingift släkting till din pappa". Otroligt, eller hur?

Medium #2: Hon såg ett stort mörkt träd som hade en kvist som var ljus och stack ut lite extra. Detta kunde betyda att jag hade haft det jobbigt men att det skulle bli bättre. Sedan fick hon fram: En ung pojke runt 25 år. Dog av ett slag i huvudet. Spelade giutarr och tyckte om att dansa. Han sa även till mig att jag borde gå ut mer.
Även detta medium frågade mig om jag visste vem det kunde vara och Ja, det visste jag. En av Robins bästa kompisar omkom för nästan två år sedan i den där bilolyckan i Trångsviken. Bilen körde in i ett träd och alla som befann sig i bilen slungades ut och dog omedelbart. Han spelade även giutarr i ett band och han tyckte om att dansa och spexa. Ärligt talat så fick jag lite hjärtklappningar när hon berättade vad hon såg/kände.

Under dessa sittningar så berättade jag givetvis inget om mig själv (jag ville inte att de skulle kunna fiska efter ledtrådar) och jag satt tyst när de berättade saker för att inte på något vis leda dem åt någon riktning.

Tror du på andar? Jag måste säga att jag i alla fall blev lite mer vidsynt efter dessa möten...


Gissat rätt?

Japp! Jag ska träffa två stycken medium idag! Som sagt, jag vet inte riktigt om jag tror på "sånt där" men Robins moster känner två som behöver någon att träna på. Och jag menar är det gratis så testar jag gärna. En annan fördel om det är två stycken är ju att man kan jämföra vad de säger. Jag vet dock inte vilken typ av medium det är. Är det sånna som kan "se" döda eller kanske de läser av hur jag är som person? Vem vet. Spännande!
Jag uppdaterar senare to let you know...

Less

Just nu sitter jag för mig själv och känner mig lite sur, grinig och jävligt irriterad. Ni vet den där reklamen på tv där det är ett litet målat Halsbränne-monster som vägrar ge sig? Precis så känner jag mig som. Jag vill bara hoppa på första bästa person som kommer nära och klänga mig fast som en liten illbatting. Varför? Ja säg det. Kanske för att jag är så totalt rastlös men det verkar inte finnas en jävel som vill hitta på något.

Guess what!

På söndag ska jag iväg på en grej, en grej som jag inte riktigt vet om jag tror på än... Jag är en sån här person som behöver bevis innan jag tror på något. Jag tänkte hålla er lite på halster och inte avslöja vad jag ska iväg på än. Är det någon som kan gissa vad?


Det ska börjas i tid

Dagispojke 3 år: Hur mycket kostar sprit?!

Vi kanske har tagit det här med handsprit lite för långt...




Tjejkväll

Igår hade jag och underbara Dansbandssångerskan en mysig tjejkväll hemma hos henne. Hur nice som helst! Vi hade massage, god mat, massa chips och godis och såklart film. Vi såg "Shutter Island" och "Ice Age 3". Båda var bra men jag är fortfarande lite fundersam över slutet på Shutter Island och jag älskar Ice Age men blev lite besviken på att den var så overklig (I know det är bara en barnfilm och då behöver det inte vara verkligt. Men ändå.). Som den fina vän hon är så filmade Lina mig när jag somnade framför filmen och lade ut på sin blogg. Men, storsint som jag är så säger jag till er alla; Fine här kommer adressen till hennes blogg (har fortfarande inte lärt mig att länka. Hjälp någon?) så att ni får se hur otroligt vacker jag är när jag dreglar... www.linaliden.blogspot.com

Kanelbullens dag

Lina: Det är som att massera en deg!

Jag: Åh tack...



RSS 2.0