Vilken dåre!

Jag står utanför en brukares dörr och plingar på ett par gånger för hon kommer inte och öppnar. Efter en stund så ringer jag henne;

Brukare: Hallå...?

Jag: Ja hej det här är Karoline från Östersunds städ och hemservice! Jag ska städa hos dig idag.

Brukare: Nej, jag har försökt ringa i två dagar och avboka men jag har inte fått tag på någon. Dessutom så står det nån dåre utanför min dörr och ringer på!

Jag: Hrm...ööh...ja det är jag...

Starkt

Med det här inlägget vill jag bara säga att jag är imponerad av alla de som tar tag i sitt liv och försöker vända jobbiga upplevelser till någonting positivt, eller kanske bara till något uthärdligt. Det finns bara en person som  kan, vill, får, ska bestämma över ditt liv och det är du. Jag läste nyss ett blogginlägg angående detta. Personen i fråga är en gammal bekant (jag undrar om det blir rätt beskrivning?) som kanske inte alltid...hmmm...visade sig från sin bästa sida mot mig, men det är inget som jag idag håller emot henne. Jag blir bara så himla himla inspirerad och imponerad över att hon verkar tagit makten om sitt eget liv och nu verkar kämpa om rätten för att få må bra.
Häftigt!

Jo men du vet, jag stod ju längst fram i frontlinjen...

På väg hem från gymmet så kände jag att träningsvärken kom precis efteråt istället för dagen efter. I vanliga fall så gillar jag träningsvärk, det är liksom ett litet kvitto på att man har gjort något bra. Men nu, fy fan! Hela min högra vad var alldeles stenhård så jag kunde inte gå normalt! Jag haltade mig hem genom stan och vidare förbi den värsta "16.00-rusningen". Folk som såg mig måste ha trott att det var nån stackars alkis som gick förbi dem. Jag haltade, var svart runt ögonen av sminket och håret såg väl ut som en våt död katt. Typ. Nä, om någon frågar så kommer jag att svara att det är en gammal krigsskada som gett sig till känna. Typ att jag har två järnrör inoperarade i benen. Det låter väl ganska tufft va?
Appropå...

...det jag nämde igår om att jag vill ta jägarexamen så skulle jag även vilja lära mig att stycka.

Älgjakt? Ja tack!

Jag funderar på att ta jägarexamen och har gjort det ett litet tag nu. Jag skulle gärna gå ut på älgjakt och det vore grymt lyxigt att ha älgkött hemma! Det enda problemet är att jag inte har något jaktlag och så vidare...Hmm måste klura lite på det här!

Snillen spekulerar

Jag och Dansbandssångerskan var och simmade i vanlig ordning ikväll och vi började fundera över några konstiga duschar i duschrummet.

Jag: Alltså...är det där typ könsduschar eller?...
Dansbandssångerskan: Nja...jag vet inte...är det inte fotduschar...
Jag: Mmmm...för det kan väl inte vara huvudduschar?
Dansbandssångerskan: Hmmm nej då skulle man få blåskatarr av att sitta på dom där rören!Jag och Lina 2008

Nu är det jul här i vårt hus...

Idag har jag införskaffat årets första julklapp. Det är jag och tanterna som börjat. Som det kontrollfreak jag är så tycker jag om att vara ute i god tid, jag vill inte stressköpa något bara för köpandets skull och så vill jag gärna lägga ner lite omtanke bakom det jag ger bort. Ett annat stort plus är ju att det inte blir så förbannat dyrt i December när det är tusen andra saker som ska ordnas. Jag har även slagit in paketet.

Jag tror att jag kräks lite i min mun

Ja lite så kände jag när jag läste tidningen imorse och såg valresultaten. Utan att propagera för något parti så vill jag bara säga att jag tycker att ALLA människor ska ha samma rättigheter, oavsett om man är homosexuell, mörkhyad eller bara jävligt "vanlig". Så tycker jag. Jag gillar mångfald.

"Jag bryr mig inte om vad man röstar på så länge man röstar och visar att man bryr sig"

Hon är bra klok min vän Dansbandssångerskan.
Jag har röstat. Har du?

Tankenöt

Jag satt nyss och smsade med pappa som är på väg in till Östersund

Jag:
Är ni på g snart? kram

Pappa: Soon in hookif

Jag: Haha va??? Vad är Hookif?

Pappa: Översätt

Jag: Hahahahaha!


Han menade alltså att han snart var i Krok(Hook)om(if)! Han kan vara lite finurlig min pappa ibland.


Inget fredagsmys idag

Idag skulle jag ha spenderat hela dagen med min minsta lillasyster, Ronja. Hon skulle ha åkt med Dennis in när han skulle till jobbet. Jag hade tänkt att vi skulle åka till Storsjobadet för hon älskar att bada. Men, då går hon och blir förkyld och får feber. Så det blr alltså ingen kvalitétestid för oss idag...besvikelse... Men men vi får väl helt enkelt göra det en annan dag antar jag. Istället så ska jag idag träffa pappa och farmor. Blir bra det också.
"Man tager vad man haver" tänker Ronja och nöjer sig med tvätthon när
badrummet renoveras.

"Skaka allt ni har nu brudar, vare sig det är gäddhänget eller tuttarna"

Jag var på Afro Power Dance tidigare ikväll; sjukt kul och härligt svettigt! Jag kom lite osökt att tänka på första gången jag var ut på krogen när jag hade fyllt arton. Där på dansgolvet med rytmen dunkande genom kroppen och rökmaskinerna i högsta hugg så kände jag mig som en enorm afrikansk kvinna med jätteröv. And I loved it!!! Det var liksom som om jag var helt själv på dansgolvet och bara shakade loss. Underbart.

Tidsfördriv

Som den boknörd jag är så har jag självklart böcker med mig ifall dötid skulle uppstå. Perfekt när jag sitter på färjan på väg till Norderön till exempel.Lägg märke till det otroligt vackra bokmärket ; )
Någon som ser vilken bok jag läser?

Jaja då var man lite smidigare!

Nu har jag och Dansbandssångerskan varit på Body BalanceGolds Gym och jävlar grabbar nu är vi töjbara! Skämt åsido så var det väldigt skönt att få tänja ut, stretscha och stärka upp musklerna. Ett stort plus är ju att det är så oerhört avslappnande! Första gången jag var på ett Body Balance pass så somnade jag under avslappningen...Jag och Dansbandssångerskan när vi var och simmade i måndags

Kärt barn har många namn

Angelica: Idag kommer det att komma en ny fröken hit. Hon heter Karoline.
Dagisbarn: Jag ska kalla henne Plutten.Kärt barn har många namn

Angelica: Idag kommer det att komma en ny fröken hit. Hon heter Karoline.
Dagisbarn: Jag ska kalla henne Plutten.Snart så

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli så mycket så att jag kan åka och jobba. Idag ska jag vara på Norderöns förskola, Öbarna, och måste då alltså ta en färja från Andersön. Inatt drömde jag flera gånger att jag försov mig och missade den förbannade färjan. Det skulle inte förvåna mig om jag drömde sanndrömmar.


Så här ser min kommande träningsvecka ut:

Måndag: Simma 19.30
Tisdag: Tårtkalas
Onsdag: Simma 19.30 el. Body balance 19.45
Torsdag: Afro power dance 16.30
Fredag: Vila
Lördag: Promenad
Söndag: Promenad


Normalt?

Jag: Är du inte snäll så ska jag kissa ner i din mun tills du drunknar!
Robin: Nej tack.


Nej, jag bakar inga bullar i min ugn!

Tant (brukare som jag städade hemma hos): Åh, har du en liten bulle på magen?
Jag: Ja det kanske jag har! Men det är ingen bebis där inne!
Tant: Nehej...

Behöver jag säga att min dag blev något förstörd efter detta? Visst, ni kan säga att hon var gammal och inte såg så bra. Men det är inte första gången någon frågar mig om jag är gravid. En kvinna på gymmet frågade mig "Åh har du en liten bebis i magen?!" och en vän till mig och Robin frågade "Jaha, ska ni oxå ha barn?" och kollade på min mage. Jag har även av en vän fått frågan om jag vill följa med till Polen och fettsuga mig. Kuuul....
Nej, blir ingen fettrensare för mig. Jag drar till simhallen snart och simmar lite längder.

Jag blev lite inspirerad av kannibalerna

Jag: Tänk om jag skulle ta mig en liten tugga här. (pekar på pungen)
Robin: Det gör du inte. Du får smaka lite men inte bita.

Jag vet. Men jag har heller aldrig sagt att vi är normala.

Ett litet tips!

Om du som jag är urusel på att måla naglarna snyggt (det vill säga att den mesta av färgen hamnar utanför naglarna) så har jag ett knep. Efter att du har målat naglarna - hoppa i duschen! Om du duschar varmt ett tag så är det sedan lätt att pilla bort färgen som missat nageln. Se bara till så att färgen verkligen har torkat innan du ställer dig i duschen. Funkar varje gång!

Vissa har det bra. Och jag är en av dem!

Robin servade min bil ikväll på Berners. Det skulle ha kostat ca. 4000 kronor. Jag betalade 400 kronor.
Avis? Det hade jag också varit.


Panik

Jag fick lite smått panik imorse när jag skulle starta min mobil (brukar ha den avslagen när jag sover med Robin). Den vägrade helt enkelt att starta! Jag tryckte och tryckte på startknappen men inget hände. "Jävla skitmobil, starta för i helvete!" Jag känner mig så handikappad när ingen kan nå mig (angående jobb exempelvis) och jag kan inte ringa någon om det skulle hända mig något. Jag hade nästan börjat ge upp tills jag insåg att jag hade tryckt på fel knapp...smart Karro, smart. Mobilen startade utan problem när jag tryckte på den riktiga startknappen.
Btw, min iphone har jag inte kunnat börja använda än för jag har FORTFARANDE inte fått mitt micro-simkort.

Dansbandssångerskan is back

Jajamensan! Underbara Dansbandssångerskan är tillbaka i Jämtland. Nu har jag äntligen någon att slåss med på gymmet! Lina, du har gjort min dag!

Bjuder på den här gamla bilden

Vad tycker du?

När jag gick i högstadiet så frågade min manliga (läs pojke) klasskompis vilket jag tyckte var skönast; att skita eller onanera? Han själv tyckte i alla fall att det var skönast att bajsa. "Tänk dig att du har varit skitnödig länge och så får du sätta dig och pressa ut den där kabeln. Fatta hur sjukt skönt det är!"
Vad svarar man på en sådan fråga? Allt är väl relativt antar jag.
ELLER...


onanibilden kopierad från www.umo.se

RSS 2.0