Ångest

Idag har jag köpt lösviktsgodis för 72 kronor. När expediten talade om priset så brast jag ut i ett högt "åh fy fan!". Det var bara att betala och se glad ut...

Dagen blev nästan som planerat

Jag skippade gymmet idag (otippat?) men annars följde jag mitt schema för dagen! Ikväll vid 19.30 så kom pappa och hämtade mig och så for vi ner på stan och käkade på Dahlwinnie ( har ingen aning om hur det egentligen stavas!). Det var jättemysigt och gott! Däremot så satt jag hela tiden och undrade om folk trodde att vi var ett par för det vore inte första gången. Ni vet så sitter man där och nästan vill skrika" PAPPA kan du skicka saltet!" Haha nejdå! Vi hade en väldigt mysig kväll. Ibland är det så skönt att få vara "liten" och bli lite bortskämd, som typ att slippa betala maten när man äter ute det! Förstår ni vad jag menar?

Beslutsångest

Min planering för dagen var glasklar; sovmorgon, tvätta, gymma, äta lunch, köpa reparationstapet, åka till lägenheten och renovera, äta middag med pappa. Mmm. Än så länge har jag bara fixat med tvätten. Jag har lite småont i halsen och känner mig ganska seg och det enda jag har lust att göra idag är att käka glass och kolla på film. Drygt! Det är jobbigt när man vet vad man borde göra men hittar på ursäkter för att slippa. Karoline i ett nötskal?

Schysst flickvän?

Jag: Robin, vet du vad min dröm var förut? Jag skulle åka till Kanada, gifta mig med en snygg hockeyspelare och bli lyxhustru.

Robin: Och så fick du mig. En skitig bilmekaniker!

Jag: Jag vet.

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Vi åkte till Elgiganten för att ta mått på kyl och frys. Vi kom hem från Rahms med en 50 tums plasmatv. Jag vet inte riktigt hur den ekvationen går ihop?

Dagen i korthet

•Tvätta•Jobba 13-17 •Bio 18.30 (Narnia -kung Caspian och skeppet gryningen) med Amanda.

Att sova eller att inte sova det är frågan det

Ligger i sängen just nu och är vaken enbart för att jag var tvungen att gå upp och kissa vilket innebär att jag fortfarande är trött. Lina kommer om cirka två timmar. Nu ligger jag och funderar om jag ska vara flitig och gå och gymma innan hon kommer eller om jag ska göra det som är skönast och somna om? Beslutsångest är mitt andranamn.

En mysstart på veckan

Långhelgen har bestått av spackel, slipning och lite hångel. En helt okej helg med andra ord. Vi håller ju som sagt på för fullt med att renovera våran lägenhet. Allt ska fixas och göras om; golv, väggar och tak vilket innebär att det tar lite tid eftersom att vi gör jobbet själva och ingen av oss har gjort det förut. Men jag tror att den kommer att se riktigt bra ut när vi är färdiga med den! Ikväll blir det måndagsmys med Kristina vilket innebär take away från Lilla Siam och film från hemmakväll. Imorgon blir det Linamys, vi vet dock inte vad vi ska göra men det blir en heldag i alla fall och massage är alltid en given aktivitet när vi ses. Linas ansiktsmassage is to die for!

Biosupe

Ikväll ska jag och Robin använda våra biosupecheckar som vi fick förra julen. Det blir middag på innefickan och sen ska vi kolla på "The Tourist". Niclas och Sara hänger också med ikväll.

Nytt år nya möjligheter

Jag orkar inte göra nån sån där årsresume som alla gör. Varför? Jag är helt enkelt för lat plus så kan jag väl inte påstå att det har hänt så där fasligt mycket som är värt att dra upp en gång till. Eller kan ni komma på något? (okej jag har köpt en lägenhet men that's it!) Så jag tänkte istället dra mina mål för 2011: •Få klart lägenheten och flytta in. •Gå ner minst 10 kilo i vikt. •Komma in på utbildning till hösten. •Komma igång med ett projekt som fortfarande bara finns i mitt huvud. •Få med Robin på en buggkurs. •Gå en silversmideskurs och bli grym på det. •Skriva en låt med Lina. Ja...det var väl allt jag kan komma på just nu.

RSS 2.0