Jag vill göra som strutsen och stoppa huvudet i sanden

Precis som förra året vid denna tidpunkt så vill jag gräva en djup grop, krypa ner, gräva över mig och sedan sakta ruttna och förmultna. Okej lite dramatisk jag vet, men det är lite så jag känner i ärlighetens namn. Robin säger alltid att jag är så dramatisk och ja, det kan jag väl stå för. Jag kom inte in på skolan/utbildningen som jag hade sökt till hösten (för hundrasjuttioelfte gången). Då får man vara lite dyster. Men jag säger som Roland "Efter regn kommer solsken, det tycker jag är fint"

Jag kanske borde börja skriva tantsnusk?

Jag är en Twilightnörd. Alla vet det. Jag vill även passa på att säga att jag inte är ensam. När jag och mina andra nördvänner hade läst ut den sista boken "Så länge vi båda andas" (Braking Dawn) så var vi en aningen besvikna. Boken jag suuuperbra och jag har läst alla böcker fler gånger än vad jag kan räkna. Men, och det här är ett stort MEN! Vi hade väntat på att Bella och Edward skulle få till det och ha lite svettigt härligt sex. Vi väntade i Twilight. Vi väntade i New Moon. Och vi väntade i Eclipse. Inget sex. Men då förstod vi att aha då kommer det i Braking Dawn. Och det gjorde det (thank God) men det var bara det att det var ett litet (läs stort) problem. Sexet stod ju inte beskrivet! Förstå våran besvikelse när vi har väntat i 4 böcker på sexscener och sen när de väl kommer så är de inte "beskrivna". Jag fick då som uppgift (kanske inte så förvånande) att helt enkelt skriva en sexscen till boken för att sedan skriva ut den och ge till mina "beställare" aka Nickis och Madde. När jag skrev så var jag ju då tvungen att få det att se ut som att det är den riktiga författarinnan som har skrivit det och se till så att det passar med den övriga texten. Sagt och gjort, nu är jag klar! 4 sidor blev det och jag tror att jag är ganska nöjd med min insats. Ett litet steg för männskligheten, ett stort steg för alla Twilightnördar där ute!

Forsaleden!

Då var säsongens första dopp avklarat! Stört skönt var det kan jag ju meddela. Jag, Robin och Simon for iväg efter jobbet och tog med oss mat och badade. Nu är det bara att köra igång sommarsäsongen på riktigt!

Dagen i korthet:

Slipat spackel på förmiddagen, jobbat eftermiddagen, nu ska jag iväg och käka middag med Kristina och sen ska vi på bio (Kronjuvelerna och Bad teacher). See you!

En lyckad kväll med tårar

Igår hade vi en överraskningsavskedsfest för Kristina som ska sluta och flytta till Umeå. Jag umgås ju inte bara med Kristina på jobbet utan även på fritiden (för er som kan lägga ihop ett plus ett inser att det är samma Kristina som brukar "bjuda" mig på bio) och hon är en en av mina närmsta vänner. Hursomhelst så började vi med att spela minigolf (jag vann såklart inte) och sedan gick vi ner på Dalwhinnie och åt och hade det trevligt. Kristina blev tårögd ett par gånger men jag kände mig stark och tänkte att jag kommer nog inte att bli ledsen fören om ett par veckor när hon flyttar. Jo tjena! 10 minuter innan vi skulle gå så fick jag en kram av Kristina och då bara brast allt. Jag grät. Kristina grät. Snoret levde sitt eget liv och rann lite där det hade lust. Övriga på restaurangen måste ju ha trott att vi hade en begravningsmiddag, trots alla skrattattacker tidigare. När gråtandet hade slutat och det var dags att gå och betala så satt det några söta killar vid baren och när jag vänder mig om och ska gå därifrån så såg jag mig själv i spegeln och tja vad ska jag säga; hej tvättbjörn! Jaja hursomhelst så var det faktiskt en riktigt trevlig kväll.

Äldreboendet nästa?

Jag: Fan va det luktar kattkiss här!

Robin: Det är väl du som glömt att torka dig när du var på toaletten.


Gulligt.

RSS 2.0