En liten klapp på axeln

Nu har jag kommit till jobbet efter ca. en timmes promenad. Jag var sjukt trött när klockan ringde (1timma tidigare imorse) och kände inte alls för att gå upp och knata iväg. Men efter mycket om och men, och x antal snoozningar, så klev jag upp och satte igång. Väl ute så var det ju jätteskönt och känner mig konstigt nog utvilad.

V.V.P

"Vvp, veckans vändpunkt" -Helena. Klockren beskrivning för onsdagar. Då är det liksom inte långt kvar på arbetsveckan och man börjar räkna ner till helgen. Från och med nu byter jag ut "lill-lördag" mot "vvp" för det känns som att det passar mig bättre. Shit, det känns som ett revolutionerande ögonblick i mitt liv.

Typiskt att min stegräknare inte funkar!

Eller ja, jag har inte bytt batterier... Nu har jag och Marie kommit hem från våran promenad och nu ska vi dricka te. Mys!

Grillade heta hundar

Idag var det strålande sol så till mellanmål grillade vi korv på förskolan och hade det bra! Vilken lyx säger jag! Erkänn, det är en grym arbetsförmån.

Vart är mössen från Askungen när man behöver dem?

Idag är vi i lägenheten och renoverar. Fan va skönt den dagen då allt är klart. Börjar bli smått less på slipdamm nu.

Bakis? Glöm det!

Igår var det ju som sagt After Work på Plaza. Sjukt roligt var det! Mycket folk fast inte så mycket så att man inte kunde röra sig. Vi gick dit till klockan 19.00 och började med att käka. Maten var god men vi fick vänta nästan en och en halv timme på den så det var väl lite sådär. Men trevligt hade vi och vi stannade kvar där hela kvällen och shakade loss, eller "stuffade" som Yvonne och Helena kallade det...(de är alltså inte 80-talister). Klockan 02.30 låg jag i sängen, nyduschad (duschar alltid när jag kommer hem från krogen) och somnade innan jag hann blunda tror jag! Sedan vaknade jag 5.30 klarvaken men tvingade mig själv att somna om så då sov jag till halv nio. Idag har dagen spenderats på stan med shopping. Lovely! Nu har jag precis käkat lunch, kollar på film och funderar vad jag ska göra mer. Jag tycker om att göra flera saker samtidigt annars blir jag så rastlös. "Kissa och gå och lägg dig kisskorv" som Kristina skulle ha sagt.

Give me some love baby

Robin: Visst ska du på after work?

Jag: Japp! Så då måste du komma förbi efter jobbet och ge mig en kyss som räcker hela kvällen...

Robin: Okej, då måste jag alltså raka mig innan.

Jag: Ja jag kan ju inte gå på krogen med utslag runt hela munnen!

Jag frös så då fick Robin värma mig. (sommaren 2009)

Panik!

När jag öppnade min lönespec. så var jag ivrig för jag visste att lönen skulle bli bra. Min lön? 17-jävla-hundra kronor! Vilket jävla blåbär har räknat min timrapport?!! Imorgon ska någon sonas för detta brott! Ååååh jag är så arg så blodet kokar (och smått stressad)!!!

Förberedelser

På fredag är det After Work med jobbet. Jag tänkte därför för andra gången i mitt liv använda brun-utan-sol (om man inte räknar med den gången jag var yngre och hittade en tub brunkräm hemma och såg ut som jag precis var hämtad från Afrika). Igår smorde jag in mig med Doves brun-utan-sol "light" men så tänkte jag att va fan ska det bli nån sprutt på det här tills på fredag så får jag ligga i. Med andra ord så smorde jag in mig med den starkare Dovekrämen ikväll. Jag är dock lite orolig över en sak. Det är ju som ganska svårt att få det jämt och tänk om det ser ut som om jag har intorkat bajs runt rövskåran bara för att jag smorde in lite ojämnt! Nåja, det är väl förhoppningsvis ingen som ska in där och kika på fredag. Skulle någon ändå lyckas spana in min röv får jag väl helt enkelt förklara att jag har B.U.S.at lite...

Den fjärde okände grisen?

Vem fan av er har retat upp vädergudarna?! Det blåser ju fan orkan här och det låter som om min lilla lägenhet ska braka samman. Kanske är det den stora stygga vargen som står utanför och frustar och pustar?

Krävande?

Jag: Jag vet att det är ganska länge kvar, men vad önskar du dig när du fyller år?

Robin: Jag vill inte ha något.

Jag: Men jo! Du vet hur jag är jag kommer köpa något i alla fall. Vad vill du ha?

Robin: Bara jag får ha dig så är jag lycklig.

Jag: Va gullig du är. Men skärp dig nu, va fan vill du ha?Skotercross

Idag var jag på skotercross i fäviken med Robin. Jag blev helt till mig! Jag gillar motorer som går fort och att känna avgaslukten, MUMS!! Sen sa jag till Robin att han måste ta på sig hela skotermunderingen inklusive hjälm sen i sängen. Grrr!!!! När jag frågade honom hur han vill ha mig svarade han kort och gott 'naken'. Förutsägbart men enkelt att fixa!

Helgens planer

Just nu ligger jag i Robins säng och "sover" för jag vill se om han kommer ihåg att väcka mig innan han far på jobbet. Lite stört jag vet. I helgen ska han jobba på något rally(?) i Fäviken/Åre så då passar jag på att följa med upp och träffar familjen lite. Det ska bli skönt! Jag ska även hämta Ronja på dagiset idag, spännande! Fast det vore lite jobbigt i fall att hon totalignorerar mig och vägrar följa med hem. Hmm...då får jag kanske muta med glass. Senare ikväll så blir det middag med underbara Ida. Känns som att helgen kommer att bli bra :)

Bionarkoman?

Ja jag har ju liksom gått på bio x antal gånger denna vinter, tack vare söta Kristina. Eftersom att hon jobbar på bion så får hon gå på en gratis film varje vecka och ta med sig en gäst. Moi! Så, igår gick vi på 2 filmer; "Min låtsasfru" med Adam Sandler och Jennifer Aniston. Sjuuukt rolig var den! Jag tror att jag satt och skrattade hela filmen igenom. Sedan såg vi "The Sanctum" (andra gången för mig, fast den här gången skrek jag inte för jag visste när jag skulle blunda...). Helt enkelt en skön biokväll med mycket skratt, lite gråt, lite kramphållande handtryckningar och mycket godis. Loved it!

Jag vill också slåss halvnaken inför hela svenska folket!

Jag höll på att kissa på mig i fredags. På tv4 visade de reklam för Gladiatorerna, att de ska köra programmet igen och att de söker deltagare. Jag höll på att upplösas av iver och jag fick gåshud över hela kroppen (och då menar jag hela!). Enda sedan jag var liten har det varit min dröm att få kämpa mot Electra, Amber och hela stammen av gladiatorer! Jag och Amanda brukade leka att vi var gladiatorer och så brottades vi på vardagsrumsgolvet. Ibland var även pappa med.
 Åååååååååååhhhhhhhh jag vill också slåss i hotpants på bästa sändningstid!!!
Så, mitt mål: När nästa säsong drar igång, efter denna, så ska jag söka! För lets face it, nu är inte chansen så stor att jag skulle komma med och nu vill jag INTE springa omkring i en arena med massa döfläsk. När lägenheten är färdigrenoverad (nu finns ingen tid och ork) så ska jag satsa på att komma med i andra säsongen.
Jag vill, jag vill, jag vill!!!!!RSS 2.0