Spelkväll i Kvitsle

Robin är (tro det eller ej) kvällens storvinnare, kanske för att han satsar alla sina "pengar" och jag fegar. Som vanligt.


Myskväll med bästa syster <3

Thaimat, film, chips och dipp. Kan det bli bättre?


Halloween?

Är det någon som kan tipsa om något bra halloweenfirande i år? Jag är som vanligt sent ute och är så sjukt sugen på att klä ut mig haha! Alla tips mottages tacksamt. Här kommer en bild från förra året när jag hjälpte till på en halloweenfest för barn i Hissmofors (jag är en vampyr, såklart!, fast det syns nog inte så tydligt haha):


Febrig kväll på MIO

Jag och Marie börjar bli riktigt vana minglare här i stan! Sist var vi på tjejkväll på XL bygg och ikväll var det kundkväll på MIO. Den här kvällen var betydligt bättre, dels var det roligare saker att kolla på och sedan så var det suveränt goda tilltugg som de bjöd på! Jag gick hem lite tidigare från jobbet idag för jag hade lite feber, men efter några timmars vila och sömn så försvann febern (i alla fall om man ska tro termometern). Så då for vi till MIO och imorgon blir det jobb och after work! Sweet.


After work på fredag!

Synd bara att det alltid ska vara så mycket månad kvar på lönen. Hmm. Enligt Helena ska vi "stuffa" och bli på "pickalurven". Haha ja det kanske kan bli bra i alla fall! ;)


Nu är vårt kök färdigt!

Eller okej, det är inte färdigt på långa vägar men däremot så har vi i alla fall beställt det (från IKEA) och det skulle ta ca. 25 dagar innan det kommer till oss. Vi har valt luckorna/skåpen som är på bilden. Spännande!


Tjejkväll på XL bygg!

Kvällens planer blev lite ändrade men bra ändå! Jag och Marie begav oss till Fresks XL bygg för en tjejkväll. Där fanns lite olika tävlingar, rabatter och annat smått och gott. Ärligt talat så blev jag lite chockad av hur mycket folk det faktiskt hade kommit dit till deras tjejkväll! Ica var där och "ställde ut" så nu väntar jag på att de ska ringa och berätta att jag har vunnit en matkasse. I goodie bagen som vi fick när vi kom innehöll två kaffekoppar, dock väldigt fula med reklam på. Marie fick även en tumstock vilket jag fortfarande är lite bitter över. Gratis är gott. Eller? Nästa kväll vi ska på är på Mio som ska ha kundkväll i oktober med lite rabatter och sånt. Vi är som två tantalurer jag och Marie!


Kalla korvar, nudlar och cola har väl aldrig smakat så gott som ikväll

Idag har det varit en lång arbetsdag. En väldigt lång dag och det känns både fysiskt och psykist. Först jobbade jag på förskolan 8-16 (med 30 minuters rast) och sedan 16.15- 20 på gymmet. Eller är det bara jag som är kinkig och tycker att det är en lång arbetsdag? Hur som helst så känns det som att jag skulle kunna somna gående. Lägg till en förkylning på detta så har ni min dag i ett nötskal! Nu är jag i alla fall hemma och det är skönt. Var stört hungrig när jag kom hem (hann ju inte äta något innan jag började på gymmet) så jag tog vad jag hade hemma och som gick snabbt och mulade i mig. Därav rubriken till inlägget. Och tro det eller ej men det var faktiskt gott! Sen så smakar ju ifs det mesta gott när man är riktigt hungrig. Det var förresten så jag lärde mig att äta chili corn carne, men det är en annan historia... Nu ska jag sova och ladda inför morgondagens arbete men jag ska ju även ha myskväll med bästa Dansbandssångerskan så det blir nog en riktigt bra dag!

Måndagsmiddag hemma hos Ronja och Bengan!

Fläskfilé, klyftpotatis, fetaostsallad, bea och tzatziki. Mmm ljuva måndag!


Måndagsmiddag hemma hos Ronja och Bengan!

Fläskfilé, klyftpotatis, fetaostsallad, bea och tzatziki. Mmm ljuva måndag!


Så ska det se ut, jajjamensan!

En guldstjärna i kanten för karamellkungen som tycks ha förstått att en av årets viktigaste händelser börjar närma sig! Den 16:e november har ju som alla vet (nu ger jag onda ögat till er som mot förmodan inte vet) "Twilight -Breaking dawn", del 1, premiär. Jag längtar och psykiskt dreglar fram tills dess!


Robin: Du ville ju ha en brakmiddag sa du!

Mmm... Allt är tydligen relativt...


RSS 2.0