Vårt nya golv!

Innan så var det en ful jävla plastmatta och i vardagsrummet ett gammalt fuktskadat trägolv. Not so nice. Det nya golven är precis lika fint som jag hade föreställt mig att det skulle vara (såklart finare i verkligheten än på bild!).


Latheten får inte ta över kärleken

Jag har tjuvlyssnat på två medelålders par som diskuterat människor som är äldre och skiljer sig. Kontentan av diskussionen var iaf att de inte kunde förstå varför man väljer att skiljas då om
man har varit tillsammans länge. För vad ska man göra då? Man är ju för gammal för att börja dejta, tänk så jobbigt att börja om på nytt med någon annan? Nej då kan man vara tillsammans ändå. Såhär mycket kan jag säga: Jag älskar Robin över allt annat och det är bara honom som jag kan se mig en framtid med. Jag ser honom som pappa till mina ofödda barn. MEN, om jag när jag är 60 år och känner "fan jag och Robin har ingenting gemensamt och vi kan inte göra varandra lyckliga längre" inte fan skulle jag vilja vara tillsammans med honom bara "för att" och för att det är bekvämt. Jag är självständig och behöver inte någon annan och speciellt inte en man för att göra mig fullständig. So what om jag inte skulle hitta någon annan, förhoppningsvis så har jag vänner och familj som ju faktiskt också är kärlek för mig.


Varför bryta ett vinnande koncept?

Jag och Marie hade tänkt att käka på antingen Bishops eller Dahlwinnie, men när hon föreslog att vi skulle käka indiskt så var jag inte sen att haka på! Så, det blev alltså indiskt för andra gången den här veckan men det är ju sååå GOTT! Perfekt fredagsmiddag.


Kreativ

Tidigare i veckan så höll jag och barnen på med lera på jobbet. De gjorde glass och rulltårtor och jag gjorde min kollega Anna-Maria. Tjusigt tycker jag iaf haha!


Indiskt

En rolig kväll med roliga människor och god indisk mat. Det behövs något roligt även på vardagar att se fram emot. Igår: bio med Helena, idag: restaurangbesök och mycket skratt.


Tant? Tydligen då.

"Får man ta hål när man är tant? Är du en tant? Jag tycker det." -liten pojke med stor fascination över mina örhängen och hålen de sitter i.


Robin är inte helt såld på Let's Dance...

"Jag tycker verkligen att det är skittråkigt. Det vore en annan sak om de höll på och flög och kastade varandra."


Till och med Ken har trillat dit på "jag har glasögon från sjuttiotalet för att verka laid back och sticka ut från mängden samtidigt som alla andra också försöker vara retro-modern". Stackarn...


Varför kunde jag inte få vara Blomhåret?

"Karoline din tofs ser konstig ut. Det sticker ut där. Du ser ut som Dunderklumpen!" -pojke 6 år.


Halleluja!

Det har varit dåligt med bloggande från min sida, men jag har en bra anledning; min telefon (iPhone) beslöt sig för att lämna detta jordeliv och har rest till sällare jaktmarker. R.I.P. Jag har därför inte haft något internet på över två veckor. Men, nu har jag en ny så voila here I am!


RSS 2.0