Kvällens middag

Hemmagjord tacopizza, avokado-tomat och löksallad med curry och ketchupdressing. Gott gott!


El Stockholmo

Den 25: till 27:e maj så har jag och Marie bokat en Stockholmsweekend. Så skönt och så välbehövligt! Och det bästa av allt -hotellfrukost! Hmm ni som känner mig vet ju att jag gillar (läs ÄLSKAR) att skriva packlistor så jag ska nog skriva en ikväll...

Man kan ju låtsas att man är lite nyttig i alla fall...


"Och hur som helst och när som helst och var som helst kan allt ta slut"

Idag har en liten sten lämnat mitt hjärta. Jag hoppas att de som är kvar faller för grupptrycket och gör detsamma.


After work igår renovering idag

Det ni, sug på den! Det känns lite lustigt att jag som var ut på krogen igår vaknar pigg och alert och gör ordning frukost till Robin som var hemma och sov igår. Men jag har ingen ro i kroppen att ligga och låtsas sova bara för att vara den som kliver upp sist och får frukost serverad (även fast jag måste erkänna att det har hänt...). Sedan var det bara att kliva in i rollen som Byggare Bob och åka iväg och renovera. Det är verkligen jätteroligt när solen skiner och det är skönt ute. Verkligen superroligt. Här kommer en bild, om än lite suddig, på dagens arbete:


After work!

Japp då var det dags igen för lite After work! Jag har varit vaken sen 5 imorse så jag hoppas att jag inte gör som barnen och somnar mitt i tallriken. Risk finns dock. Nä, nu en dusch och sen peppa igång sig så blir det nog ordning på den här kvällen ska ni se!


Årets viktigaste händelse!

Ja ni läste rätt. Årets viktigaste händelse inträffar idag; årets bokrea! Oh my God! Och jag är inte där. Fan att det inte är löning idag. Bokrean är den absolut bästa rean av alla!


Flottisdagen

Jag kan inte komma ihåg sist jag åt en semla, men x antal år sedan är det nog i alla fall. Jag tycker inte om mandelmassa, urk! Men ikväll har jag gjort min egna semla (jaja jag har ifs inte bakat bullen själv men ni fattar). Jag gröpte ur bullen, fyllde den med vispad vaniljkräm, ringlade över hallonsylt och så sen grädde och lock med florsocker. Gott!


Mad men

Jag och Marie är på stan och letar en outfit till hennes konferens med tema "Mad men". Vi har hittat lite kläder så nu har vi tagit en liten välförtjänt fikapaus på Wedemarks. En riktigt soft och skön söndag!


Lördagsmys

Efter en god fajitasmiddag hos Marie och Fredrik så har vi nu intagit plats i deras soffa för lite chips, dipp och melodifestivalen.


Äggskalerskan

Jag hatar verkligen ägg. Det smakar som lukten av gammal prutt. Ändå så har jag någon svag böjning av att skala ägg. Jag älskar det! Jag vet inte riktigt varför och när man tänker på det så är det ju inte roligt. Men på något sjukt sätt tillfredsställande. Jag kokar alltid ägg till Robin och gör äggmackor bara för att få skala ägg (självklart så älskar han ägg så jag tvångsmatar honom inte ifall det var någon som trodde det! Så sjuk är jag inte.). Och får vi ägg på jobbet så frågar jag alltid om barnen om de vill ha. Det är liksom skönt när man känner att skalet släpper från ägget. Creepy, I know! Tur att Robins kolesterol ligger under gränsen för "normalt" annars hade jag väl gett honom en hjärtinfarkt för länge sedan...


Hmm... Vad gör jag? Sug på den ni!

Fröken tant har tagit med sig jobbet hem. En fredagskväll. Lite störd kanske jag är men det är roligt att pyssla på lite.


Robin lagar mat...


Soffan och jag

Jag och soffan är ett par riktigt tajta vänner. När jag kommer hem så står den där och väntar på mig, omfamnar mig och låter mig alltid bestämma vilket program vi ska titta på på tvn. En sann vän! Dagens arbetsdag har rullat på bra. Dock så fick jag typ kramp/ ihållande värk på sidan av vänster bröst som hög till med jämna mellanrum. Det gjorde så ont att jag var tvungen att "trycka tillbaka" värken med handen. Sedan så var det så hela dagen. Tur att det har gått över nu. Blir däremot lite fundersam varför det blev så eftersom som jag inte har tränat så det borde inte vara träningsvärk, jag har inte ramlat och jag har inte sträckt mig. Hmm.. Jaja så kan det vara. Nu blir det en dusch och sedan dö en smula i sängen med en bok. Rolig tjej javisst!


Mys med the one and only

Ett alldeles perfekt alla hjärtansdagfirande om ni frågar mig. Thaimat, film (horrible bosses) och godis. Det är väl kärlek om något när man har hittat någon att fisa ikapp med och man fortfarande vill ligga med varandra?


Tjejmys med Dansbandssångerskan

Igår blev det mys med en av de bästa! Middag, massa massage, chips och film (Lars and the real girl). Alltid lika härligt när Lina kommer och jag saknar henne så mycket mellan gångerna! Idag på alla hjärtansdag så blir det middag och filmmys med min lover!


Dansa i neon

Igår firade vi Sara som fyller 25 nästa vecka och fan va roligt vi hade det! Vi började med en grym förfest hemma hos Evelina i Brunflo (första gången jag varit på fest i Brunflo, den ni!) och sedan begav vi oss in till stan och O'learys och Plaza. En jätterolig kväll fylld med gott dricka, skratt och dans (Sean banan skulle inte haft en chans!). Tack alla för en toppenkväll!


Lekande lätt

Jag satt med några barn på jobbet och byggde med lego. Det slutade med att barnen ledsnade och jag satt kvar för jag skulle banne mig bygga klart mitt zoo! En minut senare så tyckte tydligen något barn att jag hade gjort mitt och kastade resterande legobitar på mitt fina bygga och allt raserade. Gulligt...


24 timmars huvudvärk

Ja men det låter väl skönt? Huvudvärken kom igår på dagen och sitter fortfarande i. Igår var jag på underbar massage som jag hade fått av Robin och sedan var jag och hälsade på en vän/arbetskollega som har fått barn. "Vet du vad jag tänkte när jag såg honom när han hade kommit ut?" frågade hon mig. "Han ser ut som en taliban!" Haha så typiskt Helena! På kvällen käkade jag middag med söta Linnea och fortsatte till Brunflo och renovering. Idag har jag jobbat 7-17.45, inte ett drömpass direkt. Sen så kan jag ju inte direkt påstå att det var lockande att åka iväg och renovera efter jobbet. Men men bara att bita ihop. Däremot så önskar jag att min huvudvärk kunde försvinna, pallar den inte längre och det är svårt att känna att man gör sitt bästa ifrån sig på jobbet när man har så ont. Håll tummarna för att det inte blir ett andra dygn med huvudvärk!


Söndag

För ovanlighetens skull så har vi varit i lägenheten och renoverat. Strange, I know! Vi blev nästan klar med allt målande men det är lite kvar och sen ska ju alla fanskap till väggar slipas och sen ska vi... Ja ni hör ju! Vi är alltså inte klar än och jag börjar bli trött på alla som frågar. Inget illa menat. Sedan fick jag höra lite (jävligt) tråkiga "nyheter" ikväll, men det tänker jag inte gå in på djupare här. Dock så känner jag att jag skulle behöva prata med någon som kan ge tips och råd och lyssna för jag vet helt ärligt inte hur jag ska förhålla mig till det jag fick höra. Jag kan säga så mycket som att jag är besviken. Och jag förstår att mina åsikter uppenbarligen inte värderas eller är viktiga för denna person. Jaja, roligt inlägg såhär på söndagskvällen! Jag hoppas att det går bättre för er att sova än vad det gör för mig. G'natt!


Ha! Båda mina favoriter gick till final, in your face!


Melodifestivalen 2012

De två bästa låtarna ikväll, utan tvekan enligt mig, är "Euphoria" av Loren och "Mystery" av Dead by April. Love them!


Renoverare. Mitt namn är Karoline renoverare.

Jahapp då har ännu en dag spenderats med att måla och slipa. Det är sååå jätteroligt. Pfh eller hur! Kvällens middag bestod av en supergod sallad som jag slängde ihop lite snabbt (rekomenderas!). Detta bestod den av: matvete, pesto, saft från en citron, lök, cocktailtomater, paprika, fetaost, soltorkade tomater, avokado och babyspenat. Och så ringla lite balsamvinägerkräm ovanpå. Supergott! Nu har Robin åkt iväg till en kompis och jag förbereder mig inför Gladiatorerna och melodifestivalen. Kan nog bli en riktigt bra kväll.


Kvällens middag

Laxknyten med salt, peppar, basilika, dill, smör och citron (egenkomponerat jomenvisst!) med citronsås, fetaostsallad och matvete. Sweet!


Varför ska det gå bra första gången när man kan göra det en gång till?

Vi har slitit med alla väggar i lägenheten, nu senaste månaden (månaderna?) med att måla och slipa alla (vilket tydligen måste göras innan de tapetseras). Vi var nästan klar med det momentet när vi får reda på att färgen inte funkar och vi måste köpa en ny betydligt dyrare färg och måla om och slipa alla. Igen. Jag döööör... Så om det är någon kompis som känner att jag aldrig hör av mig så beror det på att jag orkar faktiskt inte. Jag jobbar hela dagarna på jobbet, på kvällarna och helgerna i lägenheten och de gånger jag inte renoverar så har jag dåligt samvete att jag inte gör det. Jag känner mig sänkt och slutkörd. Men men, bara att köra på och hoppas att vi blir klara någon gång. Till Dansbandssångerskan vill jag bara säga att det värmer enda in i själen att läsa när du skriver om mig! :)


RSS 2.0