Vårtecken

För er som missat att nästan all snö töat bort...


Nabo

Nu sitter jag på tåget "hem". Ikväll ska jag på Wallmans i Åre (som jag har längtat!!) med syster och i morgon ska vi fira farfar som fyllt 73. Robin ska vara hemma och lägga golv, så synd att jag missar det... (läses med sarkasm). Dagen hade jag tänkt att spendera med minsta lillasyster Ronja. Skön helg!


Trött tröttare tröttast

Idag har det varit en riktig typisk måndag; trött, ont i huvudet, uselt tålamod och ingen ork. Underbart. Utöver detta så har jag varit lite småförkyld med en förkylningen som
inte riktigt vill bryta ut. Jag skulle hellre ligga däckad en vecka istället för som nu när jag har haft ont i huvudet, ont i bihålorna, snorig/täppt i näsan osv. i flera veckor utan att vara "riktigt" förkyld. Jag kanske får slicka lite snor från något barn så kanske förkylningshelvetet kan bygga fäste i något och slå rot. Missförstå mig rätt, jag vill inte vara sjuk men jag är hellre sjuk ordentligt några dagar istället för att inte ha någon ork på flera veckor.


Tant åker buss

Jag har haft en härlig helg i Umeå med fantastiska tjejer! Nacken värker efter gårdagens dans på krogen och jag har fyllt på minnesbanken med massor av skratt och härliga stunder. Nu längtar jag tills bussen anländer till Östersund (1,5 timme kvar) så jag får hångla upp Robin lite!


"Hjulen på bussen snurrar runt runt runt..."

Nu sitter jag på bussen på väg till Kristina. Hittills har jag fördrivit tiden med att äta, sova, kolla på playkanaler på mobilen och käkat godis. Bara 4 timmar kvar nu... I veckan fick jag ett brev (riktigt i brevlådan med frimärke och allt) av bästa finaste Lina. Superroligt att få brev!!


Dagens uppvaknande

Ibland behöver man kicka igång humöret.


Euphoria

Believe it or not, nu är det färdigt för att börja tapetsera i lägenheten! Idag kommer vi endast ägna oss åt att städa iordning och slänga saker (typ det gamla köket, spackelhinkar och dylikt). ÄNTLIGEN! Det är nästan så att det känns roligt att åka och fixa idag. Woohoo!


Nu jävlar blir det åka av!

Äntligen äntligen äntligen! Äntligen har jag hittat någon som lyssnar, bryr sig och ska försöka hjälpa mig efter alla jävla år av värk utan att ha blivit tagen på allvar. Jag hoppas att detta kommer att ge resultat.


Den som väntar på något gott...

Igår mötte jag upp pappa, Ingela och hennes son Jon-Henrik på Dahlwinnie för middag. Förrätt: ostgratinerade vitlöksbröd med aioli. Varmrätt: Kycklingsandwich. Gott, fast från att vi beställde fram till att varmrätten kom så tog det cirka en timme. Inte okej tycker jag. Tur att maten smakade bra och att sällskapet var trevligt! :)


Grattis älskarinnan på din dag!!!


Till fjälls!

Nu är jag och Robin på väg hem till mamma i Huså för en helg med massa släkt, skoterkörning, god mat och badtunna. Skönt med en helg med avslappning! Tyvärr så missar jag dock älskarinnans fest som jag hade sett fram emot imorgon :( Hmm... nu körde vi precis förbi strippklubben i mörsil, kanske ska försöka övertala Robin att vi ska titta in... Vem vet, de kanske behöver extra folk och jag skulle behöva lite extra cash. Robin betalar ju så jävla dåligt när jag dansar för honom, det kanske skulle gå bättre med lite ryssar?


Skottdagen

Igår efter jobbet besökte jag bokrean. Jag hittade dock inget till mig men däremot till min minsta lillasyster som hon ska få i helgen. Sedan åt jag, John, Linnea och Frida på Lilla Siam. Superroligt (vi skrattade så resten av restaurangbesökarna tystnade) och jättegod mat som alltid. Det behövs något roligt och avslappnande så energilagret fylls på. Idag blir det fika hos Sara och ikväll ska jag och Marie boka hotell så vi har någonstans att bo när vi åker till Stockholm! Plus att jag slutar tidigt idag. Underbar dag :)


RSS 2.0