Tentaresultat

Så obeskrivligt skönt det var idag att få besked om att ha klarat första tentan! Jag hade ju bara pluggat i en vecka inför den eftersom att jag började två veckor senare än de övriga och den första veckan hade jag inga böcker. Det hade egentligen inte gjort så mycket om jag inte klarade den (jag var ju ändå medveten om att det var lite kort om tid att plugga inför den) men det känns skönt att ha klarat den för det ger egot en liten kick som saknats och framför allt så slipper jag ha det över mig att jag måste plugga om till omtentan och plugga till seminarierna och duggorna och grupparbetet samtidigt. Så jävla skönt! Tack och god natt!

Helgen

Ja helgen. Vad hände då? En ganska slapp helg (det är väl de bästa helgerna?) med film, mat och sällskap. Jag gick in med inställningen i fredags att "jag ska plugga heeela helgen, från morgon till kväll". Jo tjena. På lördagen tänkte jag (fast jag vaknade klockan 07.00) att det är ju faktiskt skönt att vara ledig när man har pluggat hela veckan..."jag kan ju plugga hela söndagen"...Så blev det inte. För jag kom på att jag var ju bara tvungen att tvätta och slå in julklapparna och det var dödsviktigt ("Jag kan ju plugga hela måndagen"). Hur börjar då denna måndag? Jo jag kommer till skolan och börjar blogga. Bra pondus! Pff..Jaja sånt é livet!

Bilder från helgen


Måndag 14:e oktober

Woohoo! Nu har jag äntligen lyckats koppla upp mig mot skolans internet så det här blir det första inlägget skrivet från skolan. Alltid något. Helgen som var har verkligen varit energigivande. Middag med några klasskompisar hemma hos mig i fredags, lördagen spenderades på fjället med några andra kompisar och söndagen var bara en sån där skön slappardag med tv-tittande, tvättning och filmtittande. Många små komponenter som skapade ett stort välmående. Idag ska jag träna med Amanda och jag hoppas kunna få in (läs orka..) några fler träningspass denna vecka.

Onsdag 9:e oktober

Jaha regn idag alltså. Men, jag håller fast vid att hösten är min favoritårstid! Speciellt nu när träden har gått från gemensamt gröna till olika färger av gult, rött och orange. Älskart! Igår hade vi gruppredovisningar på skolan och det flöt på smärtfritt. Det kändes lite ovant att stå i en "riktig" sal och redovisa, men det är bara att vänja sig. Några veckor av utbildningar har ju nu avklarats och det känns bättre och bättre för varje dag. Klassen känns även den bra. Nehe nu måste jag fortsätta läsa (fast boken är sååå tråkig!). Ha det!


Kusinhelg

Helgen har spenderats i Stockholm med min syster hos vår kusin Emmy. Otroligt skönt att komma bort och få lite miljöombyte! Vi var på musikalen "Rock of ages" (sinnessjukt jävla bra!) och jag blev nästan lite kär i Johan Reborg. I övrigt så har vi ätit god (läs onyttig) mat, shoppat och festat. En komplett helg med andra ord! 


OMG!

De kommer till Sundsvall. Jag måste se dem! Någon som vill följa med? Det kommer att vara jag och 500 hundra andra skrikande småtjejer. Jag döööör!!! Prime...mmmmmm...... 


RSS 2.0