Mellandagsrea

Idag har jag och Robin köpt en tvättmaskin och en tv (32 tum) till sovrummet på rean. Jävligt bra känns det! Till vardagsrummet kommer vi eventuellt att köpa en 50 tums tv. Vi måste också införskaffa kyl, frys, spis, tvättmaskin och micro. Ett dyrt kalas. Men det får bli sen (lägenheten är lååångt ifrån klar än...). Just nu sitter vi i bilen på väg upp till Huså/Duved där vi ska köra skoter och fira nyår. Härligt!

En liten klapp på huvudet

Sådär ja, nu har jag äntligen fått bort alla tapeter och lister från väggarna i sovrummet. Nu ska jag börja spackla, det är ganska roligt. Hmm kanske dags för ett karriärsbyte?

Pirr i magen

Nej okej, inte riktigt. Men nästan. Jag ligger just nu och kollar på Robin Hood (alltså Disneys version, ni vet räven). När jag var liten så var jag lite förälskad i honom. Jag tyckte att han var snygg och romantisk och lite av en drömman. Om han inte hade varit en räv då. Och nu när jag ligger och kollar på filmen så får jag nästan lite samma förälsknings-tjofräs igen. "Det är Robin Hood jag vill ha!" Tur att jag har min egen Robin! Ps. Jag pratade precis med Amanda och jag sa att han är snygg och fick då till svar "Jag veeet, sjukt snygg!"

En lång snopp tack!

Precis nu när jag har målat på nagellack så blev jag tokpissnödig! Men att gå på toaletten känns som ett totalförbud om man inte vill ha kletiga naglar. En sån här gång vore det väldigt smidigt med en meter snopp att bara hänga ut genom byxbenet och pissa ner i toan. Eller?

Seg, segare, segast

Jag har nog aldrig längtat så här mycket efter lov någon gång, inte ens när jag gick i skolan. Eller fel, jag har nog aldrig BEHÖVT lov så mycket som nu! Ett stort tack till den som skapat mellandagarna.

Man bara måste älska Jämtland!

Just nu är jag på en 25-årsfest. Och då menar jag verkligen fest! Brudarna sitter och bryter arm, gamlingarna står och headbangar och röjer på dansgolvet och på baren står det en 25liters mjölkkanna med hembränt. Är det fest så är det.

Så osvenskt av mig

Förra söndagen så var jag på Linas körframträdande i hornsbergskyrkan på Frösön. När jag kommer in i salen så ser jag till min förvåning att främre raden är helt tom! Yes tänker jag och nästan springer fram genom altargången med andan i halsen och vild fladdrande blick. Ha suckers tänker jag till puckonen som missat att främre raden var helt tom! Jag sätter mig längst fram, helt ensam på raden och fullt med folk bakom mig. Sen inser jag ju att de hade väl inte alls missat den raden utan valt bort den för att det antagligen är för framfusigt att sätta sig där och enligt svensk tradition så sätter man sig bara längst fram om inget annat val finns och då ursäktar man sig för att man kanske skymmer för någon. Till er alla vill jag bara säga; jag är kort och jag skäms inte för att sätta mig längst fram och faktiskt få se föreställningen och inte bara höra den. Vill jag sitta längst fram så gör jag det. Så det så.

Gratis är gott

Ikväll har jag och Kristina varit på bio i vanlig ordning. Kvällens film blev "The town". Riktigt bra och sevärd faktiskt! Så den kan jag verkligen rekomendera. Det är ju ganska nice att ha en kompis som jobbar på bion kan jag ju säga, för hon får gå gratis på bio (konstigt vore väl annars) och hon får ta med sig en gäst som också får gå gratis...

Ett litet projekt

Igår var jag och Dansbandssångerskan (nej hon sjunger inte i dansband och har ej heller aldrig gjort, det är min pappa som hittade på det smeknamnet till henne) Lina och simmade. Såklart alltid lika trevligt. Hon kom med en ide som jag själv länge funderat på men liksom aldrig fått fingrarna ur röven att göra. Hmm...Jag ska ta mig en dag då jag ska sätta mig ner och klura lite över hur jag ska lägga upp det med mera. Mmm, vad kan detta vara?Anyway, tack Lina!

Ett himla dejtande

Idag hade jag först en frukostdejt med Simon och sedan tvingade jag med honom på en fikadejt på Tages. Nu ligger jag i lägenheten och väntar på att världens bästa Lina ska komma och filmdejta mig. Med andra ord en ganska slapp lördag!

RSS 2.0