Grattis Babe! <3


Slipp då!

Brukare: Jag vill att ni ska höra av er några dagar innan ni kommer.


Jag:
Okej men jag är vikarie så det hade jag inte hört något om.


Brukare:
Jaha! Du är vikarie, då kan du väl inte städa!


Jag:
Jo men vet du det kan jag faktiskt! (Hur jävla svårt är det att dammsuga golv och skura en toalett? Surkärring.)


Missnöje

Om det ändå måste regna så kan det väl regna så pass mycket att det sköljer bort fågelbajset från min bil.
Om du frågar mig.

Min äldsta och käraste vän har nu valt att svika mig. Damn you!

Nu har det hänt. Alla ni som nickat medlidande när jag har sagt att jag endast har tillgång till fyra kanaler (1,2,4,6) kan nu även stämma in i min allgråt. Helt utan förvarning så har min tvdosa, box eller vad fan det är som vill jävlas med mig slutat fungera. Det går inte att byta kanal. Jag har bytt batterier i dosan tre gånger, hållt den tryckt hårt och nära boxen, jag har vridit boxen åt alla tänkbara håll, ja jag har till och med slagit dosan upprepade gånger i bordet. Nada. Inget händer. Detta innebär att jag nu kommer att få titta på tv4 resten av kvällen, veckan, kanske till och med för resten av mitt liv. Mitt liv är över. Gör slut på mitt lidande och skjut mig här och nu.

vilka gamla skruttar vi är!

Jag och Robin har nu officiellt blivit ett 60 årigt gammalt par. För jag menar, hur många 22 och 23 åringar känner du som går och lägger sig klockan 21.00 en söndag, fikar i sängen och kollar på ett naturprogram på kunskapskanalen? För att göra bilden ännu tydligare så kan jag ju tillägga att programmet handlade om ett ungt bäverpar i en damm vid klippiga bergen.


Blodigt allvar

En liten tanke jag har haft ett bra tag nu. Kanske lite väl typisk tanke för mig men ibland kan jag bli jobbigt realistisk när jag funderar på saker som är uppenbart orealistiska. Alla som känner mig vet hur nördigt förälskad jag är av hela Twilightserien. Nu till min lilla fundering; ni som har läst böckerna vet ju hur alla vampyrerna blir som tokiga när de känner blod men hur fungerar det när Bella har mens? Det är en tanke som jag vet är helt onödig men jag kan ändå inte sluta tänka på det. Sug på den du!

 


Tjuvlyssnat i rulltrappan

Tjej 1: Alltså jag ska köpa piller för att fixa titsen. 2000 kostar dom.

Tjej 2: Jaha...hur länge ska du äta dom?

Tjej 1: 5 månader. Men det kommer bli såå bra! Du vet mina har blivit så små. Schupp liksom.
Tjej 2: Mhm...


Kurragömma

Jag jobbade på dagiset idag. Vi lekte kurragömma. I ett relativt litet rum med relativt lite saker att gömma sig bakom. Jag var snabb som fan att skynda mig till de största och bästa sakerna att gömma mig bakom. Givetvis så fick jag en liten svans på fyra barn som följde efter mig och skulle gömma sig på exakt samma ställe trots att det stället knappt täckte mig. Jag kände hur den lilla tävlingsdjävulen tittade fram i mig. Jag ville bli den sista att bli hittad och det gick inte med fyra barn som inte kunde sitta stilla eller hålla tyst. "Jag tror inte att ni får plats här, tyvärr..." sa jag till dem. "Jo där" säger en liten pojke och pekar på en pytteliten yta brevid mig. Fan! "okej, göm er här men då måste ni vara tysta och ni får inte röra er". Sääääkert att så blev fallet...
Måste jag tillägga att vi alltid blev hittade först?


Nice!

Om exakt 59 minuter så ska jag iväg och få massage. 1 timme = 250 kronor känns ju jävligt okej.
Hoppas att du blir avundsjuk, för det blev i alla fall jag på mig själv efter att jag hade bokat in tiden. Psyko? Jo men visst!

Nostalgi à la 90-tal

Jag slog på tv:n vid 3-tiden igår och gissa om det krusade sig i skinnet när jag såg vilket program som gick!
Gamla hederliga Beverly Hills ! Wohoo! Visst, visst det finns tusentals olika serier och det finns nyinspelat 90210, men det är något speciellt med den sanna varan. Ljusa jeans upp till tuttarna, färgglada tröjor och kitschig musik. Sweet! Tänk att kunna böja sig fram utan att vara orolig för att myntinkastet ska titta fram, kliva ur sängen och bara spraya till ruffset för att det ska fortsätta se stort och frizzigt ut... Aaah ljuva 90-tal...

Jag satt som fastklistrad vid tv:n, inte ens reklamen kändes tråkig. Måste jag tillägga att jag bara har 1:an, 2:an, 4:an och 6:an, och att det endast är 4:an och 6:an som fungerar? Eller att mina play-kanaler på internet inte fungerar? När det kommer ett sådant här tillfälle så är det bara att klamra sig fast för glatta livet och tänka "Okej, denna serie hade sin topp för x antal år sedan men jag är fortfarande toppen!"

Eller?

 
Bilden tagen från: dyngan.se/karinafmalmoe/files


Olika

På promenad i Lugnvik.


Jag:
Åh nej nu ser jag lägenheterna!

Amanda: Åh va skönt, det kliar så mycket på mina kärlekshandtag!


Pervo!

Sms från Amanda kl. 22.31

"Hörru syrran, ska du inte komma hit och ha mus imorgon? Skulle vara så mysigt att ligga i samma säng och prata!"

Nej du tack syster-yster, riktigt sååå pervers är jag inte...

 

 

Tokigt det kan bli när man inte dubbelläser det man skickar iväg ;)

 


Älskade Mickan

"Jag saknar dig Karro! Vi måste bli bättre på att höra av oss! Jag har älskat dig sen grundskolan, glöm inte det! Även fast jag är en 08 ibland ; ) haha puss"


Alltså, finns det något härligare än att vakna upp till ett sådant sms?

RSS 2.0