Jaha. Det är alltså så här det känns att sitta strandad efter vägen i en bil utan bensin. Festligt.

.

Hotellnatten

Natten var skön och det verkade den vara även för våra grannar. Klockan 04.00 vaknade jag och Robin av ett sjuhelvetes stönande och skrikande. Först fattade jag inte vad det var som lät och min första tanke förde mig till "Scream" och att det var någon som höll på att bli knivhuggen utanför våran dörr. Sedan så insåg vi att det våra grannar som gjorde det skönt för sig. Både jag och Robin låg spänt och lyssnade (väggarna kändes som att de var gjorda av tyg, så väl hördes det...) och efter vad som kändes som en evighet slutade de. Till våra grannar på Tott vill jag skänka en tanke: good for you, jag hoppas att det var lika skönt som det lät.

Tott

Det känns så grymt lyxigt att bo på hotell hemma där man kommer ifrån. Det är just vad jag och Robin gör just nu! Vi bor på Tott hotell i Åre som Amanda fixat åt oss eftersom hon jobbar där. Vi kom till hotellet halv tre och vi har hunnit med lunch, långpromenad, sängmys, påskäggsbyte och en utsökt (läs UNDERBAR) middag på bästa Broken med Emmy, Amanda och Didrick. Nu är vi tillbaka på Tott och myser och gottar oss i att vi får bo på hotell. Nice! 90% av en hotellvistelse är ju hotellfrukosten, så jag behöver kanske inte säga att jag längtar till morgondagen...

Skärtorsdagen Eller Pippi på crack

Igår kväll firade vi goknulen Saga som fyllde 1år. Gott fika och trevligt sällskap! Jag var även utklädd till påskkärring igår (även om mina kollegor sa att jag liknade Pippi Långstrump) eftersom att vi hade påskfirande på förskolan. Jag kan ju även tillägga att jag hade glömt bort min utsökta sminkning när jag åkte upp till Lillänge efter jobbet. Jag kände mig skitsnygg i min nya skinnjacka och kunde inte förstå varför alla kollade så på mig. Tills jag insåg att min "pippisminkning" och mina tofsar fortfarande var kvar. Då hjälper det inte att man har en snygg skinnjacka när man ser ut som Pippi på droger. Fan.

Hemma efter frågestunden

Okej, vi vann inte. Vi var väl inte ens riktigt nära, men fan så roligt det var! Kvällens pub quiz ämnen var: väder, kända mördare,textiler, OS, kändissyskon och Jämtland. Varje kategori innehöll 5 frågor (vi hade 14 rätt totalt) och det var ganska svårt men vi var nöjda med våran insatts i alla fall. Maten var också jättegod btw. Nej detta ska helt klart göras om! Tack och go'natt.

Pub quiz

Just nu sitter jag och Dansbandssångerskan på Captain Cook och väntar på våran middag (kyckling och lax). Stämningen är på topp och klockan 19.00 börjar pub quiz, en frågetävling där man tävlar i lag. Vad vårat lag heter? Team Edward såklart!

Hur många lingon finns det i världen?

Men alltså, shit! Vilken gryyymt bra film! Jag satte mig i biostolen utan några direkta förväntningar. Filmen var varm, ärlig, superrolig, tragisk och lite sorglig. Bästa svenska filmen på evigheter! Om ni inte har sett, funderar på att se den eller inte ens hört talas om den, till er säger jag bara: SE DEN FÖR I HELVETE!!! Gör det. Du kommer inte att ångra dig. Trust me I know.

Scream 4 avklarad!

Och den var faktiskt helt över förväntan om jag ska vara ärlig. Kristina skrek. Jag skrek. Och jag tror att blåmärkena efter Kristinas fingrar börjar blomma upp på min arm. Jag är för övrigt inte så mycket för splatter-filmer, men denna var helt okej. Många kändisar innehöll den och som vanligt en twist på slutet. Spännande... Nu sitter vi och väntar på att "Hur många lingon finns det i världen?" ska börja. Jag är en ytterst upptagen kvinna (haha)!

Scream 4 & Hur många lingon finns det i världen?

Yes sir så ser min kväll ut för jag ska på bio med Kristina! Alltid lika mysigt. Jag uppdaterar senare vad jag tyckte om filmerna.

Jag längtar (redan) till helgen!

Torsdag kväll firas med tårta (visst Nickis?!) för att fira söta Saga som fyller 1 år. På fredag åker jag och Robin till Åre och ska lyxa till det med att bo på hotell. Min underbara syster har ordnat så att vi ska få bo på Tott Hotell med gym, bad och hotellfrukost inkluderat. Så mysigt! På lördag ska vi förmodligen äta middag hos Robins mormor och morfar och hans kusiner och compani. Jag antar också att vi ska renovera i helgen. Kanske inte lika roligt men dock väldigt nödvändigt.

Lotta is the shit!

Jag och Ronja myser i soffan framför "Lotta på bråkmakargatan" och dricker välling (okej jag dricker inte välling!). Jag undrar vad resten av dagen har att erbjuda i denna halvstorm?

Om jag hade varit rökare så hade jag behövt en cigarett nu.

.

Är i Huså

Japp där befinner jag mig i helgen! Jag och Robin ska vara barnvakt åt min lillasyster Ronja för mamma och Dennis åker Finlandsbåt. En mysig helg med många blöta (och snoriga) pussar med andra ord. Härligt!

Hur stor är sannolikheten?!

Robin ringer mig och frågar "har du skickat in till P3?!". Eh va?! Det är min första tanke. "Nej varför undrar du det?". Jo hör på detta; då är det en tjej som heter Karro som har skickat in och skrivit att det äckligaste hon vet är hennes handleder! Hur stört är inte det när det är det ABSOLUT äckligaste jag vet! Sjuuukt....

Robin är ingen riktig karl...

Robin står hemma hos mig och diskar och jag sitter på en stol och kollar på.

Jag: Du är allt en riktig karl du!

Robin: Nej det är jag ju inte! En riktig karl hade gått och satt sig i soffan och kollat på tv och så hade du fått diska istället.

Jag: Haha ja det är ju i och för sig sant! men vad är du då?

Robin: Jag är ju en gentleman!


Och ja, det har han väl egentligen helt rätt i?


Kristinas 30-årsfest

Kvällen igår var jätterolig och lyckad! Kristina bjöd på mat och (all!) dryck och ordnade intressanta lekar! Men, en bild säger mer än tusen ord (klyschigt men sant) så här kommer ett litet bildregn:

Kristina, the birthday girl, fixar med maten

Maten var riktigt god! Det är ingen riktig fest om det inte är buffé...

Goodiebags (fyllda med godis) fungerade även som bordsplacering

Jag och min loverboy

Söta Jenny och Kristina! Btw festen gick i temat rosa och svart.

Födelsedagssång

Jenny, jag och Kristina = en oslagbar trio!

Robin ser ut som en sköldpadda och låter som en ko. En charadlek som
vi lekte och tävlade (bland andra saker) i lagvis.

Moi och Kristina

Moi och Jenny plus hennes härliga bröst ;)

Mitt lag "Pippi" vann över lag "Madicken" och lag "Lotta"!


En supertrevlig och rolig kväll hade vi alla! Jag kan ju även passa på att tillägga att jag och Kristina framförde en dans (med bla stolar) till "Manboy" iförda svarta stövlar, chockrosa leggings, svarta hot pants och svart/rosa linne. Meeen...den videon kommer jag inte att lägga upp här...

Jag låter som en kanin men ser ut som en elefant...

Japp, så leker vi på kristinas 30-årsfest! Och än är inte kvällen slut... ;)

I väntrummet på ögonmottagningen

Det är jag och bara massa gamlingar och jag måste tyvärr säga att det luktar gamlingar här. Vill bara få det här överstökat nu.

En bra födelsedag i söndags!

Dagen började med paket och frukost från Robin. Jag fick en stor värmedyna som man lägger över hela sängen, mysigt! :) Sedan var det fika i Brunflo för min och för Robins släkt ( dock ej i våran ofärdiga lägenhet, jag hade hyrt samlingslokalen). Det var jättetrevligt! Tyvärr så tog tårtan slut innan jag hann smaka men if you snooze you loose! Eftersom att det var toppenväder så tog jag och min loverboy en härlig kvällspromenad :) Kvällen avslutades med ett samtal från Dansbandssångerskan då jag fick önska låtar som hon sedan sjöng för mig, för hon sjunger så grymt bra! Det blev en låt som hon hade skrivit själv och så GIVETVIS en Kent-låt. Lovely! En toppendag med andra ord!

Hemma hos mamma igen efter en skotertur på fjället!

.

"Skynda er barn och kom och titta! Det är fullt av vilda vargar på perkeringen!"

Detta ropade jag till barnen som satt och åt lunch och jävlar vilken fart det blev på dem! Aldrig förut har jag sett en sådan stor barngrupp springa så unisont, upphetsat, målinriktat och snabbt. Tänk er masstarten på Vasaloppet. Ungefär så såg det ut. När de väl kommit fram till fönstren (några nästan grät för att de inte nådde upp och kunde se) så slog jag ut armarna och ropade "april april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill!" Alla barnen började skratta utom ett som grät och också ville se vargarna och som jag blev tvungen att lyfta upp till fönstret, peka, och förklara att det inte fanns några vargar och att jag bara skojade. Pedagogisk vad är det?

RSS 2.0