En kväll med Dansbandssångerskan

Igår kom Dansbandssångerskan hem till mig. Hon skulle med en tidig buss till Umeå idag och då passade det ju alldeles ypperligt att hon sov över hos mig. Självklart så passade vi på att klämma in så mycket massage (rygg, ansikte och händer), film och prat som möjligt. Massage är liksom vår grej, båda älskar att få det och båda tar i för kung och fosterland när vi klämmer på varandra. Love it!


Julen i korthet

Mitt Internet hade tydligen bestämt sig för att ta lite julledigt denna jul så därför kommer en liten update nu:

23:e = Jag åkte hem till pappa/Duved efter jobbet för att fira pappas födelsedag. Vi käkade mat från Borken (såklart!) och sedan avslutades kvällen med chips, dipp och andra säsongen av solsidan. Sweet!

24:e = Jullunch hos pappa med farmor och farfar. Gott och mysigt. Sedan åkte jag och pappa till mamma, Dennis och Ronja (Amanda var tvungen  att jobba tyvärr). Där var det fika till Kalles tillsammans med mormor, morfar och mammas morfar. Trots att jag var proppmätt lyckades jag få i mig dagens andra julbord. Ronja var jätteuppspelt över att tomten skulle komma, men när han väl kom blev hon helt hysterisk och ville aldrig sluta gråta och vägrade att så mycket som att ens kolla på honom så tomten fick gå hem igen... Stackars pappa...
I övrigt en mycket fin och mysig jul med många fina klappar, såsom utlandsresa, skor, Wallmans dinner show, massage, presentkort mm. mm. Tack alla!

25:e = Jag träffade älskade Hanna på Banhoff i Åre där vi fikade och spelade spel. Sedan kom Robin upp och jag fick mysa med honom.

26:e = Jag och Robin åkte ut på en liten skotertur i Huså och jag fick köra hans sprillans nya skoter. En gillaknapp för det!
Sen middag hos mormor för att sedan bege oss hem till Östersund igen.

Hmm..detta kanske inte blev så mycket "korthet"...


Äntligen mys-måndag igen!

Eller okej, mys-onsdag är det väl egentligen. Kristina är hemma och hälsar på från Umeå och självklart var vi ju tvungen att följa traditionen med myskväll (thai take away från Lilla Siam, film och godis). När vi hade vår första myskväll så var det på en måndag så då fick alla kvällar heta mys-måndag även fast de inträffade på andra kvällar. Varför bryta ett vinnande koncept? Jag älskar att Kristina är och hälsar på, men jag älskar inte att hon ska åka hem efter jul... Jag tycker att min "storrumpan" alltid borde bo nära sin "lillrumpa" (min rumpa är väl ifs kanske inte sååå liten, men mindre än Kristinas därav smeknamnen). Nu ska jag återgå till myset, man måste ju passa på!


Middag, sedan gymmet med Ronja D.

Hamburgare: hemmagjord tzatziki, skivad tomat, skivad avokado, paprika, stekta tzay-bitar och rödlök. För jävla gott måste jag säga!


Då var nyårsfirandet fixat!

Årets sista dag (helg) kommer att spenderas i en stuga i fjällen med skoterkörning, god mat och härligt sällskap! Ja, då var de tre kommande helgerna planerade. Visst har jag väl skrivit att jag ska åka utomlands den 5:e januari? ;) Det ska bli sååå jävla skönt att få komma bort och bara njuta lite! Jag, pappa och Amanda drar till Gran Canaria i en vecka för att slappa och ha det bra. Tack pappa för julklappen! :)


Sjukling

Idag åkte jag hem från jobbet med feber, ont i kroppen och iskall som en isbit från topp till tå. Jävligt trist. Men jag tänker såhär; bättre nu än till jul!


Nyss hemkommen från gymmet

Jag och Ronja (ej lillasyster) var på Afro powerdance på Golds. Nu blir det middag och en varm dusch!


Ett tack

Denna fina glaskupa med hänge fick jag (vi alla var) av föräldrarna efter Luciafirandet på jobbet idag! Det är ju alltid roligt att känna sig uppskattad. Tack!


Luciatåg

Just nu befinner jag mig i Järpen på Ronjas förskola och fikar efter ett litet sött Luciatåg. Otroligt fint och mysigt! Nu snart vidare till jobbet där det också ska bli firande idag.


Så mycket bättre skulle vara bättre utan Eva Dahlgrens ögonlock!

En stor artist bör kunna sjunga en känslosam låt och förmedla sina känslor utan att blunda en hel låt för att se sårbar ut! Arrghhh! Sitter och gör mig själv irriterad just nu, nästan så irriterad att jag vill skrika rakt ut "ÖPPNA ÖGONEN FÖR FAN"!!! Hon har sjungit alla låtar/tolkningar med stängda ögon "åh se på mig vad sorgsen och emotionell jag ser ut" Blä säger jag. En riktig artist kan använda sina ögon och fånga sin publik. Hon har gjort bra låtar så det är inte det. Blir bara så irriterad. Sjukt irriterad. Nu vet ni vad jag tycker om stängda ögon; okej i några sekunder då och då, inte okej en hel låt.


I slipartagen!

Otippat att vi är i lägenheten och renoverar. Svar nej. Ni vet var vi finns om ni vill komma och hälsa på (slipa lite kanske?). Annars går det bra att komma förbi med fika också, jag är inte storbjuden och behöver inte trugas.


Potatis & purjolökssoppa med crème fraîche och knaperstekt bacon

En simpel fredagsmiddag men ack så god!


Sova skavfötter är väl inte bara till för barn, det kan väl även vuxna? Typ på lunchrasten eller så...

Vi har ett stort personalrum, med kök, skön stor soffa, lite stolar och bord. Men jag är alltid så trött när jag ska ha rast och har man bara 30 minuter så gäller det att vara effektiv i sitt rastande. Vi ha några små samtalsrum varav ett även har en soffa. Den brukar ofta få omfamna mig på mina raster och den är väldigt populär. Idag när jag gick på rast såg jag att det rummet var upptaget och började gå till det proppfulla personalrummet. Men precis då så ser jag en vikarie lämna "soffrummet" och jag skyndar mig dit för att byta av. Precis när jag trycker ner handtaget hör jag någon ropa en bit bort "KAROLINE!". Tydligen så hade Helena stått och väntat på att det skulle bli ledigt där när jag hade varit lite snabbare. Oops! Det hela slutade med att vi båda trängde ner oss i soffan (tvåsitts, kanske tresitts?) skavfötters under en och samma filt, ställde våra alarmklockor och somnade. Vad ska man säga, trött personal?


En stressfri kväll med svettiga kroppar

Igår hade jag och Marie en myskväll på storsjöbadets relaxavdelning. Hur skönt som helst! Vi bastade, badade bubbelpool, smekte varandras ryggar (okej då, vi peelade varandra med iskalla handdukar med lavendelolja på en basusittning), åt lite flott i cafet och hade det allmänt avkopplande. Välbehövligt i all julstress, som jag personligen dock inte är drabbad av men endå! Alla säger att man måste se till att unna sig kvalitetstid men sin partner men jag tycker att det är MINST lika viktigt att ge sig själv och sina vänner kvalitetstid. Vad som än händer så vet jag ju att jag alltid kommer att ha Marie som vän och då måste vi ju också vårda den vänskapen. Plus att det är väldigt skönt att lyxa till det ibland! Hur som helst så spenderade vi 4 timmar av vår dyrbara tid på relaxen igår. Sweet (sweat kanske passar in bättre hehe)!


RSS 2.0