"The Sanctum"

Kanske årets bästa film! Den var jag, Robin, Niclas och Sara och såg igår. Helt suverän! Jag kanske ska tillägga att mitt i filmen så hände det en sak i filmen som fick mig att skrika rakt ut och sen grävde jag ner mitt ansikte i Robins arm vilket ledde till att glaset för det högra ögat på 3D-glasögonen blev alldeles suddigt så resten av filmen fick jag se på vänster öga. Läs mer om filmen här: http://www.svenskabio.se/index.php?id=1031

I helgen ska jag leka designer

Imorgon, fredag, börjar en helgkurs som jag ska gå på. Silversmide. Spännande! Kursen håller på fredag-söndag och kostar 1500 kronor plus extra för silvret man använder. Det ska bli superroligt! Blir det något bra så lägger jag upp bilder efter helgen.

Helgen i korthet:

Fredag- Jag blev sminkad och fotograferad på Gamla Teatern med Marie (se bilder nedan).
Lördag- Sara hade födelsedagsfest och sedan gick vi ut på O'learys. Riktigt rolig kväll! Hemma hos Sara "förförde" jag ett chips...bla...
Söndag- Jag tillbringade hela dagen med min bästa Marie. Vi for runt i lillänge, kollade på melodifestivalen och käkade hemmagjord pizza med Robin och Fredrik. 18.30 gick jag och Kristina på bio (Gullivers resa) och myste i mörkret (as always).

Med andra ord; en toppenhelg! Nu ska väl jag och Robin bli de pansionärer vi är inombords vilket innebär att vi gör fika, lägger oss i sängen och kollar på kunskapskanalen. Typ.
Gnatt. Eller som Kristina hade sagt "Kissa å gå å lägg dig".


Bilder från fotograferingen
Bilder från fotograferingen
I väntan på smink

Nu sitter jag och Marie på gamla teatern och väntar på att bli sminkade. Lite spännande måste jag nog säga att det är! Jag vet inte vad jag ska ha på mig så jag tog väl med halva garderoben eller nåt sånt. Om det blir några bra bilder så lägger jag upp dem på bloggen sen. Jag tyckte att nakenbilder vore en bra ide men det tyckte inte Marie. Vi får väl se hur kvällen artar sig...

Fotomodell?

Nej inte riktigt. Men imorgon (fredag) så ska jag och Marie iväg till Gamla Teatern och bli sminkade och fotograferade. Detta är gratis men det kostar om man vill köpa korten, såklart. Fan, man kanske borde öva några poser framför spegeln? Hmm tål att tänkas på. Spännande ska det bli i alla fall. När jag var liten och sa till mamma att jag ville bli fotomodell så sa hon att det inte var något bra yrke för det var så mycket droger och prostitution. Då ändrade jag mig. Jag undrar om de serverar heroin där borta imorgon?

Biokväll!

Nu sitter jag och pappa och väntar på att bion ska börja, vi ska se Änglagård 3. Det är bara jag och pappa i hela salongen. Lyx!! Innan så var vi och käkade på Brunkullan. En riktig far och dotter-kväll :) Söta Kristina försedde oss med en hel påse popcorn, nice.

En sen uppdatering...

Någon som missat att jag blev (återgick till) brunett innan jul?


(Kanske inte den bästa bilden, tagen med min mobil)

Vaddå är det inte vår eller?

Idag har det varit halvt snöstorm. Vad gör jag då? Jo jag går och köper en jävla skinjacka! Ja ja, någon gång ska det väl bli vår hoppas jag.

"I'm gonna love you like I've never been hurt before I'm gonna love you like I'm indestructible"
Dagen efter är bäst

Halva grejen med melodifestivalen tycker jag är kläderna. Jag köper alltid Aftonbladet dagen efter enkom för att kolla vilket betyg alla har fått för sina outfits. Love it! Ligger fortfarande i sängen (Robin snarkar och sover brevid) och ser fram emot att springa på affärn och "uppdatera" mig!

Ha!

Ikväll är första kvällen på över 2,5 år som jag är glad att Robin är i garaget och mekar med bilen istället för att vara hemma och meka med mig. Ikväll ska jag kolla på melodifestivalen. Ikväll tänker jag inte ens låtsas att det bara är tantalurer, barn och schlagerbögar som sitter bänkade. Ikväll sitter även Karoline Östlund bänkad. Och jag tänker inte ens skämmas. Sug på den du!

En knubbsäls dag på badet

Nyss hemkommen från storsjöbadet med älskarinnan. Hon hade fått två friinträden till badet och relaxen. Sjukt skönt och roligt har vi haft idag! Vi prövade alla möjliga olika kombinationer och sittställningar i rutschkanorna. Ett åk så satt vi på en ring med benen runt varandra och våra bleka dallriga kroppar tätt intill. Det är vad jag kallar lördagsmys! ;) Tur att vi båda är lika muppiga. Jag: fan vilka störiga killar, dom måste vara från nåt hem eller nåt! Nickis: Eller från Gällö.

Störd

Jag har en nojja när jag är ute och kör bil. Inte att jag ska få punka, sladd eller köra på någon eller något sånt. När jag sitter själv i bilen så brukar jag passa på att fisa för då vet man att ingen kommer att känna det. Men, de gånger man verkligen lyckats gasa ner bilen så slår tanken mig "shit tänk om jag blir stoppad av polisen nu!". Min mardröm är att bli stoppad av polisen, tvingas veva ner rutan, de böjer sig in och utbrister "Wow shit vad det stinker här! Vad i helvete har du ett lik i bagaget?!". Typ nåt sånt. Fatta vad pinsamt det skulle bli. "Nej herr konstapel det är bara jag som har rensat tarmarna." Uuuh hemska tanke...

RSS 2.0