smaaart Karro...

Jag stod i duschen och vred på varmvattnet. Inget hände, bara kallvatten. Efter ett tag vred jag på det varmaste men skillnaden var marginell. Jag väntade och väntade och väntade. Tillslut tänkte jag Shit the same, lite kallvatten har ingen dött av! Efter att jag hade stått och huttrat så slog det mig; jag hade ju för fan vridit knoppen åt fel håll! Åååh ibland blir jag så less på mig själv...


Det är skönt att veta att det finns fler människor där ute som är lika sjuka som mig!

Den senaste boken som jag läst heter "Twilightsagan -Den officiella illustrerade guiden" Som den sanna Twilight-nörd jag är så har jag ju givitvis slukat även denna bok. Det är en faktabok (ja jag vet att faktan bara är påhittad men i min värld är det min bibel!) där det finns förklaringar, tankar, borttagna stycken, släktträd, intervjuer, bakgrundsfakta med mera till böckerna inom Twilightvärlden. Jag älskar att drömma mig bort i olika fantasier men trots detta så är jag en obotlig realist och har haft en del tankar och funderingar om grejer i böckerna som jag liksom inte...hmm...kommit underfund med. Men när jag läste sista kapitlet i boken som heter "vanliga frågor" så skrek jag till av lycka när jag upptäckte den fråga som har gäckat mig mest! "Hur klarar Edward (som är en vampyr för er oinvigda som inte vet bättre) av att vistas nära Bella när hon menstruerar?" Jag trodde att jag var den enda i världen som hade grubblat på denna sjuka fråga så jag blev såklart överlycklig när så ej var fallet! Jag kan även tillägga att svaret på denna fråga var så bra och självklart att jag tänkte att självklart, vad dum jag är som inte tänkte så, när de förklarar om olika syrenivåer och hej och hå. Jag vet att det inte är en riktig faktabok! Men för mig själv kommer jag ändå erkänna dessa fakta som riktiga sanningar. När jag berättade för kassörskan på bion att jag sett alla Twilightfilmer minst 3gånger vardera på bio så sa hon att jag inte skulle säga det högt. "Men jag skäms inte för att jag tycker att dom är bra!" "Nej, men folk kan ju tro att du är trög" Haha ja, det kanske är så det ligger till helt enkelt.

Apa ser, apa gör

En 5-årig pojke inne på Lindex till sin lillebror: "Mamma sa att vi fan ska sätta oss ner!"

Jag saknar dig

Men jag vet liksom inte hur jag ska säga det, det var så länge sedan vi hördes. Jag saknar dig samtidigt som jag är lite besviken. Vet inte ens om du läser det här...

3 år

Ja det är så många år jag och Robin har varit tillsammans nu. Tänk va fort tiden går när man har roligt! Vi firade dock inget idag. Istället var vi på SB Golv och Kakel och kollade på toaletter och badrumsspeglar och sånt. Inte direkt så upphetsande men det måste göras. Vi ska fira "våran" dag nästa vecka istället. Vi älskar ju alltid varandra så vi kan ju lika gärna fira oss i samband med en bio som har premiär nästa vecka som vi vill se. Just nu ligger jag och kollar på "Snowroller" och Robin ligger bredvid och snarkar och fiser som en gammal gris; det är vad jag kallar kärlek det! ;) Hejsvejs!

Shopping i huvudstaden

Igår kom jag och Marie till Stockholm med tåg (vi låg tamejfan 10 minuter före körschemat!!) och vi fick bo hos Simon på söder. Idag har vi gått på stan hela dagen och shoppat. För mig blev det en kjol, ett par byxor och ett halsband. Marie köpte smörknivar och böcker (lillgumman). Vi kände oss som några gamla skruttar idag; vi var trötta, hade ont i fötterna och längtade till relaxen på hotellet. Sen vi checkade in på hotellet (Quality hotel globe) har vi käkat middag, kollat på tv och bastat och badat bubbelpool. Vi är ett par riktiga pensionärer vi två! Imorgon ska vi iväg på Gröna Lund och röja, kuuul!!!

På cirkus med pappa

Japp så ligger det till. Jag fick inte med mig något småbarn men dock pappa (och det är ju egentligen samma sak). Just nu sitter vi inne i tältet och väntar på att cirkus Brazil Jack ska börja. Alla känslor man hade som liten när man gick på cirkus börjar infinna sig, popcornsdoften och hårda bänkar. Mysigt med andra ord! I bilen på väg till cirkusen upptäckte jag och pappa att vi har likadana kläder på oss: svarta sandaler, beiga shorts och svarta tröjor. Alltså shit, vi ser verkligen jättenördiga ut! Men men, är det cirkus så är det.

Examensfest i Kvitsle

Vi har druckit beska drinkar made by Lina, sprungit bland brännässlor och haft gruppsex med ballonger. Mer uppdatering senare, nu är det tequila-race!

RSS 2.0