Myskväll hos pappa!

Ja ikväll är jag hemma hos pappa i Staa. Imorgon mors dag så skulle jag ändå åkt upp för att fira mamma så då passade jag på att åka till pappa redan ikväll. Alltid lika härligt att vara hemma! Myskväll hos pappa är detsamma som chips, dipp, dricka och hyrfilm. And I like it! Pappa brukar även när jag och Amanda är hemma väcka oss på morgonen och ha stekta plättar färdiga. Lyx eller vaddå?! Nej nu är det bäst att jag återgår till filmtittandet innan pappa somnar som vanligt.

Det blev som det vart när det inte blev som det skulle.

Okej, vi börjar med natten till fredagen. Jag lägger mig i sängen klockan 22.30 och klockan 04.45 ska jag kliva upp för att göra mig iordning för jobb. Till alla er natural beauties säger jag: kul för er.  Klockan 01.30 somnar jag. Härligt... Trots detta så var jag oförskämt pigg på jobbet! Fast när Linnéa frågar "oj shit är du inte trött?" svarar jag "jag känner mig som ett gammalt rövhål; trött och söndersliten." Ett litet skratt fick vi oss ialla fall. Robin kommer hem till mig och käkar middag. Klockan 18.40 har han klätt av sig till bara kallsipper, borstat tänderna, stoppat in öronproppar och lägger sig i sängen redo för att sova. Kul. Eller inte. Jag smsar Marie. Hon berättar att Sara Varga(s?) ska spela på stortorget. Hon kommer och hämtar upp mig men när vi kommer ner på torget kvart i åtta så håller de på att rigga ner. Jaha då har vi alltså missat det. Vi går på Pause och beställer fika. Båda är egentligen mätta så fikat blev tyvärr därför inte allt för gott. "Äh men fan finns det ingenting vi kan åka och kolla på med bilen?". Av någon väldigt konstig anledning hamnar vi på Travet där det tydligen är något lopp. Sedan upptäcker jag att en häst och kusk kör i motsatt riktning och att även en traktor letat sig in på banan. Vi börjar misstänka att loppet är slut. Jaja, det var i alla fall min fredag i ett nötskal.Lovely day

Idag hade vi den årliga Sommarfesten på jobbet för barnen och deras föräldrar. Strålande sol, korvgrillning, tipspromenad, härliga föräldrar och underbara barn! En superhärlig eftermiddag med mycket glädje och skratt. Middagen och kvällen fortsatte jag sedan hos bästa Kristina. Vi åt thaimat, tvättade (hon hade tvättid så då passade jag på att slänga in mina rökdoftande kläder från dagens grillning) och vi hade en väldigt lugn och avslappnad kväll. Vi är som bra på att mysa hon och jag. Kristina ska i slutet av sommaren flytta till Umeå (noooooooooo!!!) så nu måste vi passa på att umgås som attan. Även fast vi ses på jobbet varje dag...men det är en annan femma!

"Tjejgåing" del 2

Ja, eventet heter faktiskt Tjejgåing. Som jag skrev tidigare så deltog jag och Marie igår. Det kostade 185 kronor och pengarna gick till Bröstcanserfonden. Vi gick i samlad trupp en sträcka på 7 kilometer och vi var många och det var alla möjliga åldrar som deltog. Det startade med uppvärmning lett av Friskis & Svettis klockan 18.45 och klockan 19.05 gick starten för promenaden. När alla sedan kommit i mål delades det ut goodie bags fyldda med bla. lite mat och en tidning och sedan var det prisutdelning. Både jag och Marie stod in i det sista och hoppades på att vinna priser på utlottningen. Det delades ut pris som 3 månader på Itriim, bärbar dator, tv och mycket mer. Tyvärr så vann vi ju inget (vilket vi redan förutsåg innan gången). Men vi hade det väldigt trevligt i alla fall! Sen att det spöregnade, haglade, åskade och blixtrade var inget som bekom oss. Det här är tydligen ett årligt event så om ni har möjlighet så rekomenderar jag er att anmäla er nästa år! Girl power! (Personligen så tycker jag att även män borde fått vara med men det är ju inte jag som ordnar promenixen.) Promenaden gick för övrigt över förväntan med tanke på att jag hade ont i huvudet, ont i bihålorna, ont i halsen, var täppt i näsan och kände mig allmänt utmattad och förkyld. Det som inte dödar härdar!

Uppvärmningen


Några av deltagarna...


Stark och nöjd efter promenaden ;) Dock så kändes förkylningen inte allt för bra..


Marie!


Mmm! Det fanns bla Risifrutti i väskorna man fick.

Tjejgåing

Nu ska jag och Marie iväg och gå för bröstcanserfonden. Sträckan är 7 kilometer lång och priser lottas ut. Mer om detta senare!

Kriget om toan

Jag: Men Robin! Håller du på och ruttnar upp innefrån?!

Robin: Haha ja jag måste nog gå på toaletten!

Jag: Då får du skita nere!

Robin: Nej jag vill gå uppe.

Jag: Neeeeeej!!! (jag springer före upp för trappan och blockerar ingången till badrummet)

Efter mycket om och men fick han gå på toan på övervåningen då jag insåg att det finns ju faktiskt ett fönster där, vilket det inte finns på nedervåningen.
Stackars Robin, det är inte lätt att vara tillsammans med mig!


Fan Fan Fan!

Vi som var så nära...

El Stockholmo

Den 16:e juni åker jag och Marie till Stockholm, vi bokade tågbiljetterna igår. Det blir en weekend med shopping, bio, Gröna Lund och det bästa av allt: hotellfrukost!

Nu har stegräkningen börjat igen

Yes box, men nu är det jag och Robin som tävlar mot varandra. Den som förlorar ska bjuda den andra på bio. Nu när jag leder kanske jag ska lägga till en middag också?

Tillbaka från ultraljudet

Nej jag har inte någon liten knodd i min mage (för er som satte kaffet i halsen). Kanske en matbebis men det är en annan historia. Nej, jag har varit på lasarettet och gjort ett ultraljud på min lever. Men herr doktor sa att den såg fin ut så det var det. Nu lägger jag oron längst in i garderoben och tänker inte mer på det.

Red riding Hood

En film som fått oförtjänt dålig kritik! Jag tycker att den var spännande, sexig och riktigt bra. Men hey, jag är ju en sucker för mystik och övernaturliga varelser... Och filmens hunk var ju en riktig snygging med ett lite bad boy utseende. Mums! När jag kom hem och Robin skulle massera mig så sa jag att han skulle nafsa mig i örat och morra lite som en varulv (ingen Twilight-varulv, blä!!!). Vad han gjorde? Nafsade på mitt öra och morrade "grrrrrr...". Fy fan vilken bra pojkvän jag har. För er som tycker synd om honom som får stå ut med mina små idéer till er säger jag bara: han är van.

RSS 2.0