Nu jävlar ska vi vinna pengar!


Ja men nånstans ska den ju in!

Sitter i soffan med näsblod och en avklippt tampong i näsan. Perfekt lösning tycker jag. Ett tips: smörj in tampongen med lite olivolja så lossnar den bättre sen när blodet "torkat" och river inte upp såret/blödningen på nytt!


Nu är vårt badrum snart klart!

Det som saknas är ett spegelskåp, fronten till badkaret, koppla in tvättmaskinen och koppla in spottarna i taket!


Svett is the shit!

Ikväll hade jag tänkt att köra lite kondition och sedan styrka på gymmet (eller egentligen skulle jag och Madde träna men det blev inställt/framskjutet). Det slutade med att jag fastnade på träningscykeln i 2 mil eftersom att när jag började så var det "Halv åtta hos mig" och sedan ville jag ju se hur bönderna valde i "Bonde söker fru". Fast det kanske inte är så illa pinkat ändå, eller? Imorgon har jag bokat in mig på Body Pump klockan 18.45. Jag känner att flytet är med mig nu.


Inga sann-drömmar än tack!

Inatt drömde jag att jag var med barn och hade en sån där härlig lagom stor Hollywood-mage. Först var jag helnöjd (i drömmen alltså) men sedan började jag tänka, "jag ville ju ha ett fast jobb innan jag skaffade barn". Jag vakande klockan 05.50 imorse av att jag låg och smekte min mage väldigt omsorgsfullt. Hmm, vad skulle Freud sagt om min dröm?


16:e november

Idag har det varit en skön och lugn dag vilket inte hör till vanligheten. Jag tog en otroligt skön sovmorgon imorse efter nattens fantastiska bioupplevelse. Sedan blev det en tur på stan där jag införskaffade ett par supersnygga vinterskor och tog en fika med Marie på "Pause". Hem, tvätta, städa och njuta av dagens ledighet. Skönt! Imorgon ska jag jobba så nu ska jag passa på och mjölka ur de här sista timmarna av den här lediga dagen, kanske med en bok... Otippat? Kanske inte.


Stunden vi alla har väntat på...

Nu sitter jag, Amanda, Nickis, Anneli, Madde och Linn på bion och väntar på årets höjdpunkt ska börja. BREAKING DAWN!!!!!!!!!! (För alla er som mot förmodan missat det). Nu vill jag se nakna vampyrer, heta sexscener och förbjuden kärlek. Åh ljuva låtsasvärld!


Nu laddar vi!

Nu sitter vi och laddar inför "Breaking Dawn", midnattsvisningen, med att kolla på "Eclipse". Ååh jag längtar och dör lite på samma gång!


Nu har vårt kök kommit!

Det ska bli spännande att se hur det ser ut sen när det är monterat och klart!


En stor kram till pappa idag <3

Idag "väckte" jag pappa med fika på sängen (han har väl säkert legat vaken i flera timmar, men han har väl lärt sig efter alla år att låtsas sova). Det är skönt att åka hem för lite kvalitetstid ibland. Enligt tradition så käkade vi chips och dipp och kollade på "Sällskapsresan" igår kväll. Alltid lika mysigt och liksom ett måste när man kommer hem :) Jag älskar dig pappa!


Skavsår...

...har jag fått av all shopping idag. Ovanpå ena tån. Hmm, jag förstår inte riktigt den ekvationen. Det bästa med tjejdagar by the way är att man får äta mycket och ofta tycker jag! Eller har jag helt fel? Nej skulle inte tro det.


Tjejdag

Nu är jag och Marie på väg till Sundsvall för att vältra oss i lyx och glamour! Eller ja, i alla fall för att ha en tjejdag med shopping och god mat. Det känns riktigt skönt och lyxigt att få vara ledig en måndag och bara åka iväg och mysa. Det där med glamouren får bli någon gång när jag lyckats skaffa mig en sugar daddy...hmm... det får bli nästa punkt på min "to do list"...


Söndagsnöje

Eller inte. Vi är i lägenheten och renoverar för fullt (som alltid). Det var en söndag för någon vecka sedan som det inte fanns något att renovera med och både jag och Robin blev helt tafatta; vad brukade vi göra innan vi köpte lägenheten på helgerna? Och ingen av oss kunde komma på ett bra svar. Vi har väl blivit skadade antar jag (det kanske är allt slipdamm som förslöar våra hjärnor).


Utekväll med skoter-Hannah!

Just nu sitter vi på O'learys och dricker Red bull-vodka och öl. En helt okej lördagkväll :)


Tacos hos Marie och Fredrik!

Sedan blir det bio. Mys!


RSS 2.0