Jag älskar...

...hösten! Av alla årstider är det min absoluta favorit. Även fast det regnar så känner jag mig som lugnast och lyckligast just denna årstid. De flesta brukar väl tycka att våren är bäst men jag får vara den som går mot strömmen helt enkelt. Våren kommer på sista plasten för mig. I love hösten!


Tack bästa Lina!

Äntligen. Nu har det hänt! Nu kan jag äntligen lägga in bilder till mina inlägg via mobilen utan att behöva föra över dem till datorn först! Tack Lina för att du hjälper mig när jag är tekniskt handikappad!


Ett helt vanligt lördagssamtal

Jag: Robin vet du vad Ronja (min kompis, inte syster) sa till mig igår?!

Robin: Nej vad då?

Jag: "Men hur snygga bröst har inte du då?!"

Robin: Haha, fick hon känna på dom sen också?

Jag: Nä. Jag visade dom!Ho ho ho, finns det några snälla barn?

Ja i måndags så gjorde jag det. Jag köpte årets första julklapp. Det är väl typ jag och tantalurerna som har börjat med det redan. Men jag gillar att vara ute i god tid (och så känns det som att det blir så jävla dyrt att handla allt i sista minuten). Och så vill jag i alla fall försöka köpa något med en tanke bakom, inte bara köpa "för att". Årets första julklapp inhandlades till min älskade pappa! Dock så kommer ju hans julklapp till mig att vara mycket bättre (och betydligt dyrare) eftersom att han ska bjuda på en utlandsresa. Till min mamma vet jag vad jag ska köpa, men jag vill inte köpa det än i fall hon skulle få för sig att köpa det själv. Jobbigt sånt där. Till Amanda vet jag på ett ungefär. Robin däremot är alltid svårast! Tidagare år så har han fått en pall till garaget, en variatorrem till skotern och nu senast en stor vattentålig bag. Vad fan ska jag köpa i år?! Hmm det tål att tänkas på.

Helgen i Umeå i bilder


Lite mys i sängen första kvällen. (Den som är skarpsynt ser att jag gör lite
smygreklam...)Maaat! Lunch på stan på lördagen.


Karoline "Jättearmen" Östlund


Tacos innan utgång på "Allstar"!


Bäst att ladda upp med lite kalorier och kolhydrater inför kvällen.Party!


Bio-time! "Jägarna 2" =sjukt bra film!Våra dubbelhakor ville också gå på bio och det kunde vi ju inte neka
dem.


Ibland kan det vara utmattande att kolla på bio, då är det okej att ta en liten
power-nap på scenen. Eller? Det tyckte i alla fall Kristina.

'Cause the party's in my head

Gårdagen här i Umeå spenderades på stan med lunch och affärstittande. På kvällen käkade vi tacos hemma hos Kristina och det var faan så gott! Jag försökte förinta min stalker, Halsonten, med redbullvodka och ett glatt humör. Men icke att det fungerade. Nere på "Allstar" dansade vi sedan så att svetten rann och det var sjukt bra musik (kanske jag som tröttnat på "Plaza"?). På dansgolvet dansade jag rygg mot rygg med b-kändisen Rabi från Idol. Ursäkta mig men vilken tönt det var! Han hade kompisar med sig som han använde som livvakter och som stod mesta av tiden i en skyddande cirkel runt honom. Pfh! Kvällens andra b-kändis som skådades var Simon som vann årets Big Brother, dock något onykter. När vi stod i kön för att kliva på bussen hem från stan vid cirka halv 3 så skriker någon framför oss "DET ÄR REGGAE-BUSSCHAUFFÖREN!!!". Jag förstod sedan varför. HELA bussresan hem till Kristina så skrålade det reggae ur högtalarna och jag är inte den som inte tycker om den musiken MEN jag tycker inte om att höra musik som håller på att spränga högtalarna, knastrar, hackar och när han bytte låt hundrasjuttioelvatusen gånger. Han roade sig även med att släcka all belysning inne i bussen och göra discoblinkningar med smålamporna. Jag kan tänka mig att det här inte låter så farligt men det var faktiskt jävligt irriterande när man var trött och redan hade halvt tinnitus från krogen. Jaja, hem kom vi i alla fall. Ikväll ska vi på bio,vi har dock inte bestämt vilken än. Men det märks.

Trevlig helg på er!

Mariehemsvägen

Jag kom fram till Umeå vid 21-tiden igår. Snacka om att jag hade tur! Resan skulle kosta 339 kronor men innan jag klev på så läste jag att ungdomar mellan 19-25 år hade 25% rabatt. Sweet tänkte jag då blir det ju i alla fall liiite billigare! Men när jag klev på bussen så visade det sig att kortmaskinen inte fungerade så man behövde inte betala! Summa summarum; min resa till Umeå kostade mig noll kronor! Härligt. Nu ligger jag och Kristina i en varsin soffa hemma hos henne och läser en varsin bok. Min resa tur och retur skulle alltså ha kostat 678 kronor och kommer nu att kosta 254 kronor. Lovely!!!

Umeå!

Japp helt rätt! Jag sitter på bussen och börjar sakta men säkert att närma mig slutstationen Umeå och Kristina. På måndag morgon tar jag bussen hem igen till Östersund. Nu till en mer nödvändig uppdatering; jag kissade senast 14.30 med tanken "det finns ju toalett på bussen". Och ja det gör det. Men bredvid mig finns även en okänd man som sover. Denna man vill jag inte störa, så här sitter jag med en blåsa som håller på att sprängas samtidigt som jag är stört törstig. Men jag har hållt mig i två timmar så jag kan nog hålla mig i 30 minuter till... Härligt att resa kollektivt!

RSS 2.0