Säsongens första (och sista) skiddag!

Åh så skönt det är att komma ut i backen (mindre skönt dock med fötter och vader som skriker "släpp ut oss!" i pjäxorna..)! Det blev en dag med pappa, Amanda och Ingela. Nästa år måste jag banne mig åka fler gånger! Konstigt det där med att gå från att träna och tävla varje vecka och sedan friåkning när det inte var tävling på helgerna, till att endast åka typ en gång vart annat år. Det får bli ändring på det! Ikväll blir det Wallmans med bästa syster :)


Bra träningspass idag

Jag började med att gå 20 minuter, springa 20 minuter, gjorde en benövning och en bröstövning för att avsluta med att cykla 10 minuter. Och var ganska nöjd med det! Trodde jag... Då kom min kära morbror och tyckte att jag skulle köra intervaller med honom. Efter en mindre invändning så var det bara att haka på. Då körde vi:
springa 1 minut
vila 1 minut
springa 2 minuter
vila 1 minut
springa 3 minuter
vila 1 minut
springa 4 minuter
vila 1 minut
springa 3 minuter
vila 1 minut
springa 2 minuter
vila 1 minut
springa 1 minut
och sedan höja tempot ÄNNU mer för att springa 5x200 meter.
 
Ja jag var sjuukt trött efter efter detta träningspas. Men, det kändes riktigt skönt att ta ut sig ordentligt inför helgen!
Jag har även "bokat" in ett träningspass med min käre morbror (som är utbildad PT) nästa torsdag och då ska han få visa lite nya övningar i gymmet. Sweet!

Lördagsmys!

Igår blev det en heldag med Ida. Handla inför kvällen, träna, middag på den nya Thai-restaurangen Chili i Brunflo och sedan ost- och vinkväll hemma hos mig. Lovely!


Födelsedagsfika

Yes det var just vad jag var på hemma hos Ida igår kväll. Mysigt värre!


RSS 2.0