Snälla söta pappa!

Ikväll kom pappa och Ingela förbi på fika och lite Robinson ( jag och pappa är för övrigt starka fans av Leif). Och pappa överraskade mig med ett kuvert med euros inför resan, så otroligt snäll och omtänksam! Tack pappa <3


Bild från årets yran


Om en vecka sitter jag med en drink i handen och njuter av miljöombytet och värmen!

Vissa skulle säga att jag är tidigt ute med att börja packa resväskan, själv känner jag mig lite stressad. Men det är ju jag i ett nötskal. Som alltid. Packlistan skrev jag för flera veckor sedan. Som vanligt. Men jag tycker ju att halva nöjet med att resa någonstans är att planera och packa innan. Sån är jag!


En dag på stan

En härlig dag på stan med mamma och Ronja resulterade i två plagg från H&M (50:- och 249:-), ett plagg från Do it (90:-), gardiner, gardinstång och mörkläggningsrullgardin. Det blev även en lunch med ovan nämnda och pappas flickvän Ingela i det fina vädret! Kläderna på bilden ser lite dassiga ut men ser bättre ut i verkligheten.


Länge sedan sist!

Sen sist så har vi flyttat in i lägenheten (ÄNTLIGEN!), bokat Globen-show och bokat en resa till Spanien. Jag har fått vissa påtryckningar att lägga upp bilder och "inte bara soffhörnan" från lägenheten. Så S.M, här kommer en hyfsad bild på köket (det kommer bilder på resten när allt är hundra procent klart och ser så bra ut som det bara går).


RSS 2.0