Hemma

Den här helgen fick bli en "hemma-hemma-helg". Igår åkte jag till mamma och compani, idag har jag varit och fikat och gått i affärer i Åre med farmor och nu har jag och pappa ätit take away från Broken. Jag misstänker att vi kommer att käka chips och kolla på Sällskapsresan senare ikväll. Det är lite av en tradition när jag är hemma hos pappa! Det är skönt med helger som denna med jämna mellanrum och bara vara med familjen.


Årets händelse är bokad

Jajamensan så är det. Igår bokade vi (jag, Nickis och Madde) biljetter till "Break-night" den 13:e november! Det är alltså smygpremiären för Twilight -breaking dawn part 2 som officiellt har premiär den 14: e november. Break-night innebär att Biostaden i Östersund visar BD part 1 först och sedan visar de BD part 2 och bjuder på tilltugg. Som jag har längtat! Och i vanlig ordning så har jag tagit ledigt från jobbet dagen efter eftersom att man inte brukar vara hemma förens cirka klockan 3 på morgonen...


Personalfest...

... hade vi igår hemma hos en arbetskollega! Superroligt och jättetrevligt med god mat, lekar och mycket skratt. Senare på kvällen valde några att åka hem och några att gå ut på krogen. Jag valde det senare alternativet. Av respekt till mina kollegor så lägger jag inte ut några bilder på dem.


Magnetiskt

Det är ju härligt att jobba när man har så härliga kollegor! Idag fick jag ett nagellack av en kollega, "du hade ju inte provat de här". Hur snällt som helst! Det var sånt där nagellack som är magnetiskt och man använder en magnet för att göra olika mönster.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1587255/images/2012/pic_5069f5cfddf2b31183000956.jpg" class="image">


RSS 2.0