En smart brud

Enligt min vän Dansbandssångerskan så är jag smart. Detta baserat på hennes teori angående tidig utveckling. "Jag tror att tjejer som får sin mens när de är väldigt unga blir lite mer intelligenta" kom hon fram till en kväll när vi satt och pratade.
Kanske borde jag lägga till det i mitt cv när jag söker jobb? Typ:
*Särskilda meriter:
-Jag fick min menstruation i tidig ålder och anser därför att jag platsar i erat team.
Eller:
*Dear Harvard school, I got my menstruation in a young age so please make some place for me in your classes.

Vad tror ni?

"Varför frågar du när jag inte har något val?" -Robin

Ja så lät det när jag jag frågade om vi skulle ta något bad efter vi hade ätit middag. Då förklarade jag vänligt, men bestämt, att han valde fel. Sen var det inte mer med det. Sedan kom han så snällt och lydigt in i badrummet och ner i det alldeles för varma (enligt honom) vattnet.
Alltså nu är det ju inte så att jag tvingar honom, det är för övrigt störtomöjligt att tvinga Robin till något han absolut inte vill, men han hade i princip lovat.
Sedan förklarade jag för honom att han skulle schampoonera mitt hår för det tycker jag är så skönt.

Robin (medans han masserar in schampoo i håret): Jag vet inte riktigt hur jag ska göra.

Jag: Gör som du gör när du gosar med Tessan (Robins katt).

Robin: Så här! (Han kliar hårt i hår botten)

Jag: Ja men det var faktiskt ganska skönt.

Sedan fick han skölja ur håret på mig. Han fick ett frikort på balsamet för det vill jag göra på ett speciellt sätt.
Men alltså, vilken karl jag har va?! Bara en riktig man ställer upp för sin tjej när hon vill ha håret schampoonerat, naglarna målade eller axlarna masserade.
Det är kärlek.


Löneökning!

Okej visserligen bara med 1,22 kronor. Men ändå! Ökning är alltid bra.

Ooops

Idag har det blivit 24475 steg. Jag måste blygt erkänna att jag är stolt över mig själv...

Stegräkningen

Igår så startade en tävling inom kommunen bland företag som heter "Stegräkningen". Precis som det låter så har man en stegräknare på sig hela dagarna och de lag med mest steg på en månad vinner. Igår kväll gick jag en promenad på 1 mil = 14753 steg. Ganska bra tycker jag! Imorse gick jag till jobbet istället för att ta bilen = 7430 steg. Jag är jävligt taggad för denna tävling!

Fröken Karoline. Köket. Med en hammare.

Jo men visst sörru. Här har vi stängt in oss i lägenheten och försöker renovera. Observera ordet försöker. Vi (läs Robin) är trötta, sura och hungriga. Plus detta så går det inte riktigt som vi vill. Men skam den som ger sig! Robin kom precis tillbaka för 70:elfte gången för att han hade glömt något, MEN denna gången kom han även tillbaka med en chokladkaka! Jag låter hammaren ligga kvar en stund till. Det kommer inte att ske några mord på Karlsviksvägen ikväll.

Utgång snart!

Vi sitter just nu och väntar på att Robin ska komma tillbaka och hämta oss efter att ha skjutsat första gänget till krogen. En superhärlig kväll har vi haft med mycket skratt och snusk. Just like I want it!

Helgskoj

Igår så beställde jag och Kristina take away från lilla Siam som vi tog med oss hem till Kristina och käkade. Som de tanter vi är så kollade vi även på "Vem vet mest", "Postkodmiljonären" och "Dobidoo". Jag sa ju att vi var tanter! Kul hade vi i alla fall eftersom att vi båda är lika störda. Störd and proud of it! Ikväll blir det trettioårsfest hos fantastiska Jenny! Måste bara ner på stan och köpa presenten ( eftersom att jag hade glömt min plånbok hemma igår och klockan var 17.45 så jag hann inte fara hem och hämta den. Lovely). Nä, nu ska jag försöka väcka Robin. Hmmm...kanske fisa honom i fejjan? Neej!!!! Vad tror ni om mig egentligen?! Det skulle jag bara göra på Amanda ;)

Jag har dött...

...och hamnat i Harry Potter-himlen. Måtte jävulen ta den som försöker väcka mig till liv igen!

Nu har vi fått nycklarna

Igår var vi på banken och skrev på alla papper. Ikväll åker jag till våran nya lägenhet och börjar riva tapeter och lister. Äntligen är vi på G!

Välbehövligt

Just nu så befinner sig jag, Tok-Hanna och Dansbandssångerskan på storsjöbadet i relaxen. Vi laddar om våra batterier. Superskönt och underbart trevligt. Det är vi värda. Nu ska jag hoppa in i bastun!

Jag vill också ha

Förra helgen så var jag och Robin på jula för Robin skulle köpa lite grejer till garaget. Medans han plockade på sig en massa grejer så kände jag att jag ville också köpa nåt. Jag älskar Jula och alla sånna "gubbdagis"! Jag: En sån här skulle jag vilja ha! Robin: En såg?... Jag: Eh ja... Robin: Som man sågar TIMMER med? Jag: Ja...men det kan väl vara bra att ha... Jag hittade en mängd andra saker också men Robin såg skeptisk ut. Det hela slutade med att jag köpte en spackelspade för 39 kronor. För det kan faktiskt vara bra att ha.

Snart smäller det!

Om exakt 1 vecka så kommer underbara Tok-Hanna och hälsar på mig i två dagar! Åh vad jag önskar att det var den 8:e nu.

RSS 2.0