Nu bär det av hem!

Nej det betyder inte att jag ska till Blåkulla! Påsken ska spenderas i Huså med familj och släkt. Jag hoppas att vädret håller i sig så att man kan vara ute mycket och köra skoter! Glad påsk på er!


Yes!

Idag ökade jag min löptid på bandet med 5 minuter och det känns så jäkla bra att jag utvecklas! Jag hade nog orkat öka mer men vill ta det i små etapper. Sedan efter träning, middag och tvätt kom bästa Sara på besök. Jag måste nog verkligen boka in en resa ner till Varberg i sommar Sara! Imorgon blir det fullt upp med jobb, träning, handla inför påsk, baka, städa och packa..Jag blir trött bara av att tänka på det. Oh lord.


Tulpaner

Idag fick jag en bukett med tulpaner av Hanna. Hur fina som helst! Tulpaner är min favoritbukettblomma. Blev ett långt ord det där. Alltså inte de finaste blommorna som singelblomma men om jag får en bukett så vill jag gärna ha tulpaner. Jag tror att det är för att jag tycker att de ser så krispiga och goda ut (ja jag har provsmakat) och jag är ju lite av ett matvrak. Tack fina Hanna!


Sköna söndag

Jag började dagen med en löptur ute. Skönt i det fina vädret men broddar hade underlättat det hela en aning. Nu sitter jag på Pause med fina Hanna som är uppe/hemma en sväng över helgen. Vi sitter och diskuterar att vi ju såklart måste åka och vara publik på Gladiatorerna nästa säsong! Ååh Prime...mums...


Hej hopp

I helgen som var så var jag och Robin på dop i Falun och det var kul att träffa all släkt och mysigt att bo på hotell! Veckan har i princip bestått av jobb och träning. Och så myskväll med Marie. Till helgen ska jag till pappa och ha det bra! Ja det var denna vecka det!


Jag trodde det knappt själv

För första gången i mitt snart 25-åriga liv har jag ätit, läs och häpna: en äggmacka! Ägg och citronmajonäs, jag tyckte nästan att det var gott! Det kan hända att det händer igen, you never know...


<3

Idag skulle mormor ha fyllt 66 år. Tungt.


Underbara kollegor!

Det här fina halsbandet fick jag av tre stycken kollegor idag. Superfint!


Snäll pojkvän

Det är tur att jag har en sådan snäll pojkvän! Jag tycker inte om att ha kräm/salva på händerna, eller jag tycker om att ha det på handryggen men inte på handflatorna för det känns så kletigt och svettigt. Tur då att Robin ställer upp med sina handflator när jag behöver få armarna smörjda.


Stockholm i bilder

Vi har haft en jättehärlig helg och det var så skönt med lite miljöombyte! Vi har shoppat, ätit god mat och haft det allmänt mysigt.

https://cdn1.cdnme.se/1587255/7-3/pic_513cbf00ddf2b3356d43f3b3.jpg" class="image">


Stockholm

Nu befinner jag mig i Stockholm med syster-yster hos kusin vitamin. Jag hoppas på en helg med god mat och avkoppling. Eller ja, så mycket avkoppling det kan bli med de där två virrhönorna!


Svettigt värre!

I'm sexy and I know it! Eller nja kanske inte riktigt. Men det är skönt att vara på gymmet och verkligen få svettas ordentligt!


Mjölfri redning

Jag fick ett tips av min mamma om att man kan reda såser och grytor med naturell mjukost istället för maizena och mjöl. Funkar jättebra och smakar inte alls ost utan bara gott! Perfekt till exempelvis köttgrytan eller varför inte till korvstroganoff?Smidigt!


RSS 2.0