Liiiite avis blev jag ju på Nickis nu...

Eller okej, ganska så mycket avundsjuk. Varför? NIKOLINA SKA GÅ PÅ LÅGSTADIEDISCO! Visst visst, krogen i all ära men det finns väl inget som slår ett hederligt disco med tryckare, ryska posten, chips och snurra flaskan? Ååhh! Tänk den som fick vara 10 år, okysst (eller ja, utan tunga i alla fall...) och spänd av förväntan i fall den där supersöta killen som du knappt har pratat med ska svara "JA" på din "får jag chans på dig"-lapp. Okej nu är det väl inte Nickis som ska fråga chans på någon (och förhoppningsvis inte leka ryska posten heller?) utan hon ska vara "Vuxen" och fungera som vakt antar jag. Men, jag kan nog med största sannolikhet våga mig på att säga att  jag tror att hon kommer att dansa skiten ur de där kiddsen! Jag har sett henne in action, och tro mig, inget stoppar henne om en schysst låt dundrar från högtalarna. ÅÅÅÅHH VAD JAG ÄR AVUNDSJUK, TA MIG TILLBAKA TILL 90-TALET OCH GE MIG LITE DISCO!


IQ fiskmås

Jag (till expediten): Jag har köpt ett par läderstövlar ifrån er och jag undrar bara om ni har något som jag kan behandla dom med?
Expediten: Ja men visst, här har vi en spray.
Jag: Jaha men en sån har jag hemma va bra! Men det står ju inget om läder på den, bara skinn?
Expediten: Eeh..ja men du vet skinn och läder är ju samma sak...
Jag: Ja men just ja. Såklart.


Skitnödigt

Jag: Är du färdig nu?
Kottenpojke: Hörde du inte att det sitter en bajskorv stjärten?
Jag: Okej. Jag kommer tillbaka sen...

Oj det här var jag inte beredd på!

Jag fick en sms-avi idag att min iphone 4 fanns att hämta ut. Alltså 4 veckor och 6 dagar tidigare än beräknat. Kul så klart, men jag blev samtidigt lite stressad. Jag hade ställt in mig på att det skulle ta 6 veckor för den att komma och vips så var den bara här! Jag vet inte om jag känner mig mentalt redo för det här. Jag fick den för några timmar sedan men det är först nu som jag har tagit upp och kollat lite på den. Of course så fattar jag inte instruktionsboken heller insåg jag. Nu ligger telefonen i lådan igen och väntar på att dess ägare ska få fingrarna ur röven. Vilken mupp jag är.

Nu ska fläsket brännas!

Äntligen har gruppträningspassen kommit igång på gymmet igen! Imorgon blir det DansAerobic kl. 17.30 för hela slanten (ska boka in något Body Pump pass senare i veckan också hade jag tänkt). Vilket gym? Jamen Golds såklart!

Boka ett pass du också eller få lite information på www.goldsgym.se


Bild från goldsgym.se

Pinsamt värre...

Idag skulle jag och Andrea tanka bilen på jobbet på OKQ8. Summan slutade på 16,88 kronor. Nej jag glömde inte en 1:a där, du läste rätt. 16 kronor och 88 öre. Vi tankade ca. 1, 34 liter för vi hade misstolkat bensinmätaren. Behöver jag nämna att personalen på macken skrattade ut oss...

"Ingenting är omöjligt"

Haha ja vad säger man? Jag sitter i tvsoffan och upplever min tv-tittar-barndom all over igen. Varje fredag klockan 20.00 satt hela familjen klistrad framför tv:n och kollade på "Fångarna på fortet" och nu sitter jag här, 13 år senare, och kollar på det igen. Samma härliga Gunde, samma dvärgar, samma vinjett, samma upplägg, ja samma allt! Och I love it! De som säger att förändringar är viktiga, till dessa säger jag ÄT SKIT OCH DÖ! Ibland vill man bara ha nostalgi och lite 90-tal. I alla fall om ni frågar mig. Kanske lite också för att min hemliga dröm är att själv få vara en deltagare.

      
Bilder kopierade från:
agnetasjodin.com
celeborn.blogg.se

Nu var det gjort

Jaha då var alltså även denna dagen kommen. Jag kom nyss hem ifrån tågstationen där jag satte min älskade syster på tåget till Stockholm dit hon nu ska flytta. Jag fick inte säga något känslosamt eller något om flytten till henne för då skulle hon bara bli ledsen. Och ärligt talat, jag hade gråtit som ett litet barn själv. Amanda, den här gången får du faan komma ihåg att höra av dig när du kommer fram! Ååååååååhhhh......Nu kommer jag att sitta här och sucka hela dagen (för det är faktiskt väldigt synd om mig nu!), för nu har ju liksom en liten bit av mig flyttat. Jag vill inte att du ska flytta ifrån mig, det kommer att kännas så väldigt väldigt ensamt och tomt utan dig, hoppa av tåget i Sundsvall så kommer jag och hämtar dig där.  Jag hoppas att ni kommer att få det bra där nere. Jag älskar dig.
Tips för oss "kortisar"

Jag kom precis hem från en kvällspromenad och guess what, jag har nog gjort århundradets upptäckt! Kanske inte, men allt är väl relativt? Jag upptäckte att Edward Mayas (rätt?) låt passade perfekt för mina korta ben. På varje slag satte jag ner en fot och jag fick till en perfekt takt att gå i. Jag tycker nämligen att det är störande att gå till en låt som liksom strular till det med takten.

Får det stå "sommartider" när det inte är någon riktig sommar?

Idag var en pissig dag. Bokstavligt talat. Jag skulle lämna urinpov till medicinmottagningen och skulle då alltså kissa i en enorm brun plastdunk hemma på morgonen och sedan lämna in. Sagt och gjort, jag pissade i dunken (nästan en liter för er som är intresserade) och vandrade iväg mot lasarettet. När jag gick genom stan så tackade jag min lyckliga stjärna för att klockan var 07.00 och att det nästan inte var några människor ute. Jag visste att de öppnade 7.30 så jag skulle bara droppa av provet och sedan gå till jobbet efteråt. Ja men eller hur!!! De hade tydligen sommartider och öppnade inte fören klockan 9! Faaan tänkte jag. Och jag hann inte gå hem innan jobbet så ja, kisset fick följa med på jobbet. Jättekul att sitta i personalrummet, fullt med folk, med en dunk med kiss under bordet. Skitkul, verkligen. Nästan lika kul som den gången jag bodde hemma och åkte buss och skulle lämna in ett likadant prov. Bussen gjorde en häftig sväng, dunken for ut ur påsen och rullade iväg mellan några säten. Kul...

Igår gjorde jag en "Amanda"

Jag städade hos en man av utländsk härkomst och in kommer en annan man som ska raka honom. Vi hejar lite lätt på varandra medan jag dammsuger. Helt plötsligt så börjar han prata med mig. Fine tänker ni och ja, det hade det varit om det inte var så att han blandade svenska, engelska, ryska och franska! Jag fattade nada för det enda språket som han egentligen kunde var ryska! Jag försökte nicka instämmande, le och se förstående ut utan att fatta ett endaste dugg vad han patade om. Jag hade ingen aning om i fall han pratade om vädret eller ställde mig en fråga. Helt enkelt så gjorde jag som min kära syster; log och fattade noll. (Sorry Amanda, men du vet att det är sant! ; p )


Nu är det bara till att vänta i 6 veckor, sen så...

Nu är det gjort. Nu har jag gått över till den mörka sidan. Nu har jag beställt en ny mobil. En iphone 4... Och jag som aldrig ens har haft ett abonemang förut!Ja jag säger då det

När jag satt och kollade igenom min telefonbok så insåg jag vilka lustiga namn jag har gett folk.
Några exempel:

Bajskungen
Dans-Malin
Emmy Tuttan Forss a.k.a. "Kicken"
Skoter-Hannah
Kletus
Lisa "Dockan"
Ljungan
Madde Twilight
Motorsågs-Jenny
Moxell kungen av Hissmofors
Nickis (Älskarinnan)
Pärlan
Tant Röd
Tok-Hanna
Hmmm???

Grattis sis på 20-årsdagen!

När ska jag bli stor?

"När ska jag, ja, när ska jag bli stor
Längre fram, så mycket längre än jag tror
Ja, säg när har jag kommit fram
Eller är jag kanske redan i hamn

Av allt det där jag ville
Säg mig, säg vad jag har
Av allt det där jag undra
Fick jag nånsin nåt svar
Av allt det där jag skulle
Säg mig, säg vad blev kvar
Vad blev kvar
Jag är kvar

Kommer jag, ja, kommer jag en dag
Kunna sätta mig ner och ta ett andetag
Och kunna se på det jag gjort
Eller kommer tiden ha gått för fort

Av allt det där jag ville
Ja, säg mig, säg vad jag har
Av allt det där jag undra
Fick jag nånsin nåt svar
Av allt det där jag skulle
Ja, säg mig, säg vad blev kvar
Ja, vad blev kvar
Jag är kvar

När har jag blivit stor
Och vuxit ur mina skor
Om jag bara för en kort sekund
Fick va nöjd en stund

Av allt det där jag ville
Säg mig, säg vad jag har
Av allt det där jag undra
Fick jag nånsin nåt svar
Av allt det där jag ville
Säg mig, ja, säg vad blev kvar
Vad blev kvar
Jag är kvar"


-Caroline af Ugglas (som tycks ha fångat min sinnesstämning så bra)

Orka

Idag vill jag bara vara för mig själv och inte prata med någon. Återkommer med mer entusiasm en annan dag.Vilket kap!

"Du är en väldigt fin kvinna du Karoline. Ett sånt fruntimmer som dig skulle jag vilja ha! Du kanske skulle kunna komma och hämta mig med din bil och så skulle vi kunna åka och fika på Stocketitt nån gång!"

Jo men tackar ja! Här ser ni en som är ett hett byte!
Sen att min beundrare var 80+,  skelögd och lite efterbliven hör inte hit...
Mysko

Jag fes nyss och guess what, det luktade chorizo...skumt...


RSS 2.0