Stockholm nästa

Nu sitter jag och Marie på tåget på väg mot Stockholm. Vi har precis passerat Bollnäs och vi är lite rastlösa. Det ska bli så himla skönt att komma iväg på en liten semester några dagar. Vi ska bara käka hotellfrukost, fika, shoppa och njuta! Jag hoppas att sommarvärmen håller i sig hela helgen :)


Nu jävlar händer det grejer!

Denna bild fick jag av Robin ikväll. Han var i lägenheten med elektrikern och rörmokarn. Det känns nästan overkligt att vi faktiskt snart ska flytta in efter all tid av renovering. spännande!


Idag fyller min älskling 3 år, mina fina lillasyster Ronja!


Träning

Det känns som att jag har kommit igång bra med träningen. Äntligen. Jag växlar mellan gymmet och löpning. Som vanligt tror jag att allt sitter i huvudet på mig; "jag orkar inte" "jag kan inte" och så vidare... Nu när jag har kommit igång känner jag "fan va duktig jag var" "hmm ser inte ansiktet lite smalare ut" "fan va jag är stark"! Haha så typiskt mig. Nu ska jag iväg och springa i elljusspåret med Marie.


3-års kalas

Syster-yster Ronja hade sitt efterlängtade kalas idag, som hon hade väntat på den här dagen! Av mig och Robin fick hon lite olika nagellack och presentkort på djungelhuset. Jag tror hon blev nöjd ;) Dagen bjöd på pussar, korvgrillning, tårta och fiskedamm. Jag bara älskar kalas! Hmm... tror jag måste införa fiskedamm vid födelsedag igen.. Nu ska jag mysa ner mig med Robin framför tvn med insikten att det här var första gången på flera år som jag faktiskt kunde koppla av och njuta av min långledighet. Jag kan ju aldrig leva i nuet och är nog alltid lite omedvetet stressad.


Filmtips

"Crazy, stupid, love". Jag och Robin hyrde den och den var faktiskt riktigt bra. Vi hade inte några direkt förväntningar men den visade sig vara både djup och otroligt rolig. Den var sådär skönt skruvad och invecklad och både jag och Robin skrattade. Jag kan helt enkelt säga att vi var nöjda med vårt filmval och jag kan rekommendera att se den!


Sköna ledighet

Igår vaknade jag klockan 7. Jippi va kul när man är ledig och såg fram emot sovmorgon! Men det var ändå skönt att vakna tidigt för man hinner ju med så mycket mer då. Jag städade lägenheten, gymmade, fikade och gick på stan med Sara och Evelina, fick besök av Marie, och sen på kvällen blev det filmkväll med Robin. Idag har vi hämtat vår induktionshäll på Elgiganten och så kom Niclas och hjälpte oss med diverse saker i köket. Skönt att det snart är färdigt så vi kan flytta in någon gång! Nä, see you later slappfisar nu drar jag till gymmet och skrämmer igång fläsket.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1587255/images/2012/pic_203073326.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1587255/images/2012/pic_203073326.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1587255/images/2012/pic_203073488.jpg" class="image">


Dagens efter-gymmet-frukost

Jag åt såklart en riktig frukost innan jag gymmade men det var det här jag var sugen på efteråt! Mango och ost.


Långledigt

Jag unnade mig att ta ledigt från jobbet på fredag och det känns så jävla skönt att jag gjorde det! Jag kommer säkert visserligen att renovera hela helgen men skönt i alla fall.


Impulsiv after work

Linnea och Frida frågade om jag ville följa med och käka någonstans efter jobbet och självklart ville jag det! Det blev after work meny på O'learys bestående av pizza, tacos, hamburgare, potatisgratäng, kyckligvingar, ribs mm. Gott var det! Sen gick vi hem till Linnea och pratade av oss. Lyckad fredag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1587255/images/2012/pic_202218134.jpg" class="image">


Inte bara för gamlingar

Usch, fick precis reda på att en fd klasskompis till mig fått en propp i lungan. Vi har ju för fan inte ens fyllt 25 år, vad är det här?! Ord som "propp" "stroke" och "hjärtinfarkt" existerar bara efter att man har fyllt 50 och det händer inte en själv. Pff vilken lögn, som en käftsmäll! Kanske inte alltid så bra med alla p-piller, Mc Donaldsmat, stillasittande framför tvn och dylikt.. Jag hoppas att hon snart mår bättre och att alla mina blodomlopp och organ tittar åt ett annat håll när jag käkar mina minipiller, big mac's och kollar på alla säsonger av sex and the city för hundrasjuttioelfte gången..


Nytändning

Igår var ju då alltså jag och Marie ute och sprang. Det känns skönt att ha kommit igång och det kändes som att vi hade en bra strategi. Vi tog 2,5 kilometerspåret i elljusspåret i Lugnvik 2 gånger och då varvade vi gå 1 minut och springa 1 minut och det var alldeles perfekt! Då orkade man ta i mer minuterna man sprang eftersom att vi visste att man skulle få gå snart. Totalt blev det 40 minuter vilket då innebär att vi sprang sammanlagt 20 minuter. Helt okej för oss som inte sprungit på länge (någonsin?). Nu tänkte vi köra på så ett tag för att sedan såklart ändra tiderna så att man springer under längre tid. Önska oss lycka till!


Såhär kan det kännas när friheten smyger sig på en i skogen!


Nu ska jag ta fingrarna ur röven!

Ikväll ska jag och Marie ut och springa. Vi har tänkt att anmäla oss till ett lopp i sommar och för att inte skämmas då så är det väl bäst att komma igång och få igång flåset. Springa är egentligen inte min grej men jag vill verkligen att det ska vara det. "If you can't make it, Fake it!". Det mottot lever jag efter.


"Mmm va gott det luktar, någon granne poppar smörpopcorn" tänker jag och tar några djupa inandningar tills jag inser: fan det är inte popcorn som luktar, det är min granne som skitit på den gemensamma toaletten...


Insiktsfullt?

Haha såg den här bilen för någon dag sedan, klockrent! Roligt att personen i fråga som kör bilen uppenbarligen inser att han kör en penisförlängare. Robin gjorde resonemanget att han då måste ha en väldigt stor eftersom att han är man nog att köra en liten Skoda.


Trots snö så är det snart sommar

Igår beställde jag nya sommardäck via internet. 2690:- för fyra nya däck för 17-tummare. Helt okej tycker jag faktiskt. Jag hoppas att det känns lika bra när jag kör dem. Återstår att se.


Stackars pojke

Robin: Könskrig, då tänker jag mig två kukar som står i kors som två svärd.


(Vi kollar på Mythbusters vars program har tema "Könskrig -kvinnor vs. män)

Robin steker köttfärs...

Behöver jag säga att det alltid ser ut så när han använder stekpannan? Och alltid är det den stackars stekpannans fel...


"Karro, rättar du till hörnet vid min kuk"

Nej vi höll inte på med något perverst. Vi flyttade på en bänkskiva.


Favorit i repris

Förra året när jag och Marie var på en weekend i Stockholm så bestämde vi att vi var tvungen att göra det till en tradition. Kanske inte just Stockholm varje gång men i alla fall åka tillsammans någonstans minst en gång per år. För jag anser ju att det är lika viktigt att vårda en kompisrelation som kärleksrelation. Sagt och gjort; för någon månad sen så bokade vi tågbiljetter till Stockholm och nu ikväll bokade vi hotell. Det ska bli så skönt att komma iväg och bort en sväng från jobb och renovering! Vi åker den 24:e maj och åker hem den 27:e. Jag behöver nog inte säga att jag längtar.


Kvällens Leila:

Kycklingfilé stekt i vitlök, soya och sweetchilisås, med bacon, babybladspenat, smulad chèvre, kokta rödbetsklyftor. Slutligen så balsamvinägerkräm och olivolja ringlad över. Lite salt och peppar. Så jäkla gott!


"Man får inte va dum, då kan man bli som Hedlund"

Jag: A men om du skulle börja med anabola så är det slut med oss. Robin: Nej jag vill ha mina kulor kvar faktiskt.


RSS 2.0