28:e juni

Idag for jag och lillasyster Ronja och hälsade på på jobbet. Vi på Stubben skulle uppvakta en kollega som fyller 50 år nästa vecka så vi firade med paket och jordgubbstårta! Ronja tyckte att det var jättekul att hälsa på och det var svårt att få med henne hem igen. När vi skulle gå kom en av kockarna halvt springande och ropade efter mig. De hade bakat ett bröd som jag tycker är så gott så de skickade med mig en limpa hem. Det är uppskattning det! Just ja, jag fick ju även en avskedspresent från ett barn som ska börja skolan och som går på en annan avdelning. Sen blev det fika på stan med mamma och Dennis. Innan de skulle åka hem igen så for vi förbi lägenheten i Brunflo så de fick se hur långt vi kommit. Efter det blev det lunch på Sibylla och då följde Robin med. Skön dag!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1587255/images/2012/pic_207318567.jpg" class="image">


Uppfinnar-Jocke

Det är svårt att köra bil och frakta två Korvar utan att söla. Vilken tur att jag är så finurlig, hmm...


Nyklippt

Nu på morgonen har min kära vän Marie varit snäll och tagit hand om mig och mitt hår. Hon jobbar på Nikita på Kärnan och jag fick komma extra tidigt så att jag kunde få en riktigt skön och lång skalpmassage! Nu är håret toppat och fräscht och luggen fixad. Färgning får bli ett senare projekt.


Nu är nästan allt kakel på plats ovanför diskbänken!


En produktiv dag

Såhär såg min dag ut idag: besökte arbetsförmedlingen (vilket jag tydligen inte behövde göra än), gick på stan och köpte en present till en vän, gymmade på Golds, åkte till Brunflo och renoverade, lagade middag till mig och Robin, besökte tandläkaren, sprang i elljusspåret med Marie och nu ska jag bara slappa och duscha. Skönt! Bra första dag på "semestern".


Snart så!

Nu har vi väl egentligen bara kaklingen ovanför diskbänken kvar innan vi är klara.


Några bilder från midsommar


Midsommar

Ja då var det alltså midsommar. Jag ska börja dagen med att hänga på låset till arbetsförmedlingen. Kul. Min sista arbetsdag var ju igår så jag måste ju skriva in mig idag. Jag har ju visserligen jobb sen i sommar, men då är jag inte anställd "anställd" som jag var innan så det är väl lika bra att göra det rätt på en gång. Sen hade jag tänkt att träna men känner lite konstig i halsen och snorig så jag måste kanske tänka om. Får se hur det blir. På kvällen blir det grillning med Robins garagekompisar med respektive. Misstänker att det bara kommer att vara jag och Robin som dricker cola... Ja så kommer iaf min dag att se ut. Ha en skön midsommar alla!


Som jag har längtat!

Nu börjar min 2veckors semester. Underbart!


4 år

Idag firar jag och Robin 4 år tillsammans! Eller ja, firar och firar. Robin ska renovera och jag ska äta middag med några arbetskompisar. Vi får helt enkelt fira en annan dag.


Begravning

Igår var det begravning för mormor. Hela ceremonin var jättefin och det var soligt och fint väder. Samtidigt som det såklart var sorgligt och tungt så kändes det ändå bra. Många fina ord och tankar. Jag höll även ett litet tal i kyrkan och det kändes väldigt bra efteråt. Kalls kyrka med kyrkogård ligger otroligt vackert med fin utsikt över fjäll och vatten. Jag hoppas att mormor får en behaglig vila där <3


Mormor

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Älskade fina unga mormor dog i måndags. Alldeles för ung och med alldeles för mycket att se fram emot. Hon var "bara" 65 år och ibland mer tonåring än jag själv. Man inser när någon är borta hur mycket den personen verkligen har betytt och hur mycket det har format den man är. Det känns nu tomt och tungt och jag kan fortfarande inte förstå att det är verkligt. Hon var inte sjuk så hon dog väldigt hastigt och lustigt. Jag tänker inte skriva att jag hoppas att hon har det bra där hon är för jag vet att hon var rädd för att dö och jag vet att hon skulle ha haft det mycket bättre här hos oss.


RSS 2.0